×
Vergaderkamers bij Coolblue: 3 bier, tafel 7
  • 17 okt 2016
  • 1 minuten leestijd
Mondhoekjes

Vergaderkamers bij Coolblue: 3 bier, tafel 7

De hele Benelux weet inmiddels wel dat we bij Coolblue van die gave vergaderkamers hebben. Waarom we deze kamers hebben? Dat vertellen we je hier. Met als eerste: Café de Dijk.

De 3 oprichters van Coolblue, Bart Kuijpers, Paul de Jong en Pieter Zwart, verhuisden in 1996 naar Rotterdam voor hun studie bedrijfskunde. Buiten de collegezaal filosofeerden ze vaak samen in Café de Dijk over hun bedrijfsplannen. Veel van deze plannen werden aan tafel 7 uitgewerkt op de achterkant van bierviltjes. Ook nu ontstaan er nog steeds veel goede ideëen in Café de Dijk, maar dan in de versie op het kantoor van Coolblue zelf.

De tafel in de Dijk-kamer is de échte tafel uit Café de Dijk. Vroeger werden de vrijdagmiddagborrels van Coolblue nog gewoon in Café de Dijk gehouden. Tijdens een van de borrels probeerden Coolblue’ers de tafel mee te nemen. Barman Willem was daar wat minder enthousiast over. Daarom hebben we hem uiteindelijk gekocht en op het 10-jarige jubileum aan Bart, Paul en Pieter cadeau gegeven.

Wil je meer zien van wat er op het kantoor van Coolblue gebeurt? Ga dan naar onze Instagram-pagina.

Recent Nieuws

Verse vis.