×
3 situaties waarin je onze reparatieservice nodig hebt
  • 19 jun 2018
  • 3 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

3 situaties waarin je onze reparatieservice nodig hebt

Je kent het wel: je laat je smartphone vallen en je hoort iets kraken. Met trillende handen raap je ‘m op, en ja hoor: je scherm aan diggelen. Maar tadatadatadaaa: onze reparateurs staan voor je klaar! We zetten 3 situaties voor je op een rij, waarna wij je smartphone nog tot leven kunnen wekken.

1. Hoognodig wc-bezoek

Met stip op nummer 1: je wc-bezoek. Je hebt hoge nood en steekt snel je smartphone in je kontzak. En daar gaat het mis. Want die tegelvloer, of nog erger: de wc-pot, gaat niet goed samen met je vallende smartphone. Voor je goed en wel je broek uit kan doen, voel je al dat het niet goed gaat. Je smartphone stuitert van de wc-bril zo met het scherm omlaag op de tegelvloer.

Vanaf € 59,- is jouw scherm weer als nieuw.

2. Op je auto laten liggen en dan wegrijden 

Het is 07.30 uur en je moet nu écht in de auto stappen om nog op tijd op je werk te zijn. Met je tas onder de arm, koffie in je ene en smartphone in je andere hand, probeer je de auto open te krijgen. Dat lukt niet, dus leg je je smartphone op het dak van je auto. Gelukt! Je start de motor, zet de radio aan en rijdt weg. Toch heb je het idee dat je iets mist. Je realiseert het je te laat: je smartphone.

Vanaf € 59,- is jouw scherm weer als nieuw.

3. Poef, alles zwart

Terwijl je op de bus staat te wachten scroll je eindeloos door je Instagram-feed. Je duim doet pijn van het dubbelklikken. In al je enthousiasme vergeet je dat je later je smartphone nodig hebt om de weg te vinden en je batterij is niet meer zo sterk als hij was. Ach, het zal wel meevallen. Je hebt ‘m voordat je wegging nog opgeladen. En het filmpje dat je kijkt is té grappig. Tegen beter weten in kijk je door. Te laat, poef alles op zwart.

Je houdt je smartphone in topconditie vanaf € 39,-.

Heeft jouw smartphone ook het loodje gelegd? Laat ons je smartphone weer oplappen. Kijk op www.coolblue.nl/reparatie en je ziet meteen wat er nog te redden valt.  

Recent Nieuws

Verse vis.