×
4 redenen om voor een Tweedekans-product te kiezen
  • 25 jun 2018
  • 2 minuten leestijd
Gewoon, groen

4 redenen om voor een Tweedekans-product te kiezen

We doen het graag elke dag een beetje beter. En groener. Door Tweedekans-producten aan te bieden bijvoorbeeld. Zo helpen we jou én het milieu vooruit. Waarom je met een gerust hart kiest voor een Tweedekansje? Dat vertellen we je hier.

1. Werkt als nieuw

Valt je aankoop groter uit dan gedacht? Of is je bestelde product gewoon niet helemaal wat je in gedachten had? Doen we niet moeilijk over. Je kan het gewoon terugsturen. Wel fijn als je ons laat weten waarom, dan kunnen we de volgende klant nóg beter adviseren om zo het juiste product te vinden. Elk teruggestuurd product wordt getest. En als er nog data op staat? Dan wissen we deze gegevens natuurlijk. En als het product technisch in orde is, bieden we het als Tweedekansje aan.

2. Je weet waar je aan toe bent

Bij alle Tweedekans-producten vertellen we je eerlijk wat er met het product is. Misschien zit er een licht krasje op de achterkant van je telefoon, ontbreekt er een accessoire bij je trampoline of zit er een deukje in je robotgrasmaaier. Wat de reden ook is: we beschrijven ‘m duidelijk en laten het bewijs zien op foto. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

3. Zachter prijsje

Een Tweedekans-product is technisch altijd in orde. En wat ook in orde is, is de prijs. Want ook al er bijna geen verschil is met het gloednieuwe product, bieden we Tweedekansjes aan met een mooie korting.

4. Gewoon, groen

Door zelf Tweedekans-producten aan te bieden, vermijden we het onnodig weggooien en vernietigen van producten. Daarnaast verkleinen we met onze Tweedekans-producten het aantal pakketjes dat naar een opkoper gaat, waardoor we ook onnodig vervoer en uitstoot vermijden. Hiermee besparen we heel wat tijd, energie én het milieu.

Tweedekans-product op de kop tikken? Je vindt een overzicht van alle huidige Tweedekansjes op deze pagina.

Recent Nieuws

Verse vis.