×
5 items die je kerstdiner nóg beter maken
  • 20 dec 2016
  • 8 minuten leestijd
Winnen

5 items die je kerstdiner nóg beter maken

Hoe georganiseerd je ook bent: de kerstdagen voelen toch altijd wat chaotisch aan. Helemaal wanneer je zélf verantwoordelijk bent om het kerstdiner op tafel te zetten. Maar geen stress, met een paar items maak je het jezelf stukken gemakkelijker. Zit jij tenminste ook met een gerust hart aan tafel in plaats van vloekend in de keuken.

De slowcooker

Crock-Pot Slowcooker 4,7 L

Een stoofschotel klinkt al snel als het ultieme feestgerecht voor familie of vrienden. Alleen ben je er letterlijk uren mee bezig. En daar hebben de meeste van ons toch echt te weinig tijd voor. Of zin in. Met de Crock-Pot Slowcooker 4,7 L zet je een stoofschotel op tafel zónder dat je er de hele dag naar moet omkijken. Bak ‘s ochtends even een stuk vlees aan, leg deze samen met verschillende groenten, wijn – of wat je dan ook lekker vindt – in de slowcooker en na 7 á 8 uur is je stoofschotel klaar. Jij hoeft alleen nog maar te vertellen dat je uren met de stoofschotel bezig bent geweest.

Het gourmetstel

Princess Dinner 4 All 104000

Gourmetten lijkt altijd hartstikke gezellig. Maar eigenlijk ben je gewoon 2 uur aan het vechten om een stuk vlees of groente. Wil je toch gourmetten (want: makkelijk), maar heb je geen zin in ruziënde familieleden? Dan zet je de Princess Dinner 4 All 104000 op tafel. Doordat dit gourmetstel 4 aparte borden heeft waar je op bakt, hoef je je geen moment af te vragen of vriendlief stiekem jouw stuk kip heeft gejat.

De heteluchtfriteuse

Tefal Fry Delight FX1000

De heteluchtfriteuse is zo’n beetje de grootste belofte voor je keuken van het afgelopen jaar. En terecht. Met nog geen lepel olie bak je frietjes in de Tefal Fry Delight FX1000. Tijdens het feestdiner gebruik je ‘m ook gewoon om kippenpoten in te braden, een stuk vlees mee te grillen of voor het bakken van een cake. Zonder je schuldig te hoeven voelen, zoals bij de originele frituurpan.

De staafmixer

Braun Multiquick 9 MQ9005X

Voor het bereiden van je kerstdiner is een staafmixer altijd handig. Je maakt er bijvoorbeeld een romige pompoensoep mee. Of meringues. Met de Braun Multiquick 9 MQ9005X ga je nog een stap verder, want deze staafmixer pureert zelfs een avocadopit tot moes. Altijd fijn wanneer je deze kerstdagen eens voor een pittige Mexicaanse guacamole-mix wil gaan.

Het servies

Leonardo Natale Etagère

Oké, servies zorgt er niet voor dat je eten lekkerder smaakt. Maar toch, met mooi kerstservies op tafel valt het iets minder op dat je kip net iets te krokant uit de oven is gekomen. Bovendien is het best fijn om eens iets anders op tafel te zetten dan een aantal saaie witte borden. Vind je een rood servies of een sterren-thema net iets te heftig? Dan maak je vast ook indruk met het servies van Tokyo Design.


WINNEN

Sta jij de komende feestdagen ook in de keuken, maar heb je alleen een braadpan en een spatel in huis? Geen paniek. Laat ons weten wat voor feestdiner je wil maken, schrijf je in voor de Praatjes Update en je maakt gelijk kans op één van de 2 onderstaande kookpakketten ter waarde van €441,-.

Tokyo Design Studio Nippon Black Espresso set
Crock-Pot Slowcooker 4,7 L 
Braun Multiquick 9 MQ9005X
Princess Dinner 4 All 104000
Tefal Fry Delight FX1000

UPDATE
Jullie reacties zijn ontvangen. Natuurlijk zijn we hier zorgvuldig mee omgegaan. Toch zijn we verplicht om te melden dat we ze in de voederbak van een geit gegooid hebben. De reacties die hij niet opgegeten heeft, zijn van de winnaars: Marjolein en Danielle de Boer. Gefeliciteerd!

Recent Nieuws

Verse vis.