×
5 redenen om te vloggen bij Coolblue
  • 13 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

5 redenen om te vloggen bij Coolblue

Bij Coolblue verkopen we meer dan 40.000 producten en om onze klanten van het allerbeste advies te kunnen voorzien, testen we veel zelf. Onze vloggers gaan daarom vaak op onderzoek uit naar de nieuwste snufjes, tips en trucs. Zo ook Martijn, Vlogger Wearables. Hij geeft je 5 redenen om te vloggen bij Coolblue.

1.Specialist van je favoriete productgroep

Als Vlogger bij Coolblue werk je samen met je Categorie Team. Zij weten alles over de productgroep waar jij je mee bezighoudt. Best handig, want daardoor weet jij weer wat er nieuw uitkomt, welke technische specificaties producten hebben en wat onze klanten écht willen weten.

2. Creativiteit

Hoe vertel je onze klant wat er zo vet is aan een product? Door op pad te gaan met je producten en alles te testen. Vervolgens bepaal je zelf hoe je dit in beeld wilt overbrengen. Ook als dat betekent dat je al rennend de Erasmusbrug trotseert om te zien of die stappenteller het nou écht wel doet.

3. Video’s maken

Je bent niet alleen de regisseur van je eigen video’s, maar ook nog eens de producent. Je wordt elke keer weer uitgedaagd om van a tot z een flitsend eindresultaat neer te zetten.

4. Uitstapjes

Het gebeurt niet wekelijks, maar eens in de zoveel tijd is je baan als Vlogger bij Coolblue nóg mooier. Je maakt uitstapjes naar vette evenementen, stapt op de ski’s of abseilt van de Euromast.

5. De vetste producten

Om goed te weten waar je vlogs over gaan, test je producten eerst, werk je met het nieuwste van het nieuwste én zie je alles als eerste.

Zien we jou binnenkort ook in een van onze video’s? We zijn op zoek naar nieuwe vloggers. Check snel de vacatures.

Recent Nieuws

Verse vis.