×
5 tips om je Paasontbijt onvergetelijk te maken
  • 12 apr 2017
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

5 tips om je Paasontbijt onvergetelijk te maken

Deze zondag is het weer zover: Pasen. Het beste excuus om uitbundig te ontbijten. Gelukkig hoef je niet te wachten tot je alle paaseieren hebt gevonden om je vol te eten. Wij zetten op een rij welke producten je nodig hebt om een onvergetelijk paasontbijt in elkaar te steken.

Boontje komt om z’n loontje

Je start je ochtend niet beter dan met een shot cafeïne. Stuiter je van te veel cafeïne als een paashaas door het huis heen? Dan kies je in plaats van een snelle espresso voor een cappuccino met dikke schuimlaag. Met de Philips 3100 HD8834/01 hoef je geen opleiding tot barista te volgen om de beste koffie te maken. Zo heb je maar liefst 5 verschillende maalinstellingen voor bonen. En met één druk op de knop maak je elk mogelijke koffievariatie. 

Proost, op je gezondheid

Je hebt misschien nog een hele zoektocht naar paaseieren voor de boeg. Scherp daarom je zintuigen aan met een vitamineboost. Een smoothie bij het ontbijt is niet alleen lekker, maar ook gezond. Klinkt jouw blender als een kettingzaag? Dan wil je het ochtendhumeur van je partner niet verergeren. De Bosch MMB42G0B mixt jouw ingrediënten geruisloos tot een lekkere combinatie.

In de rooster leggen

Elke dag weer een belegde boterham? Saai. Voor wat boterhammen-variatie ga je met de Philips Viva Collection HD2637-90 aan de slag. Dankzij de grote openingen toast je met deze broodrooster extra dikke plakken brood, maar ook bagels en croissants. Bovendien ontdooi je met het opzetrek echt van alles. Behalve een ijzige stilte aan de ontbijttafel. Die ontdooi je op andere manieren.

Komt voor de bakker

Een ei eet je het liefst niet rauw op. Tenzij je een kater hebt. Voor een geslaagd ontbijt heb je dus echt wat pannen nodig. Bovendien maak je met een pan niet alleen een omelet klaar, maar ook pannenkoeken. En die smaken misschien nog wel lekkerder tijdens je kater.

Aprilse grillen

Wie geniet er niet van een uitgebreid ontbijt? Maar als gastvrouw of -heer heb je al snel je handen vol. Met de Princess Raclette Pure 8 bakken je gasten zelf hun spiegeleieren, wentelteefjes en groenten. Zelfs vleesliefhebbers komen aan hun trekken dankzij de grillplaten. Want voor de échte carnivoren onder ons is het nooit te vroeg voor gebakken spek.   

Recent Nieuws

Verse vis.