×
5 x het leukste van CoolblueBezorgt
  • 27 jul 2017
  • 6 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

5 x het leukste van CoolblueBezorgt

Onze bezorghelden gaan iedere dag met een goed gevulde blauwe bus op pad. Om loodzware wasmachines en koelkasten naar de 4de verdieping te tillen. Onze bezorghelden komen dus de hele dag bij onze klanten over de vloer. Soms komen ze in zo’n leuke situaties terecht die ze graag delen op social media. En deze delen wij graag met jou.

De kleine bezorgbaas van Michiel
Het zoontje van Michiel ziet eruit als een echte bezorgbaas achter dat grote stuur. Al kijkt hij niet heel blij. Maar wie zou niet eerst moeten wennen aan zo’n grote bus? Daarom!

Ik heb een potje, potje, potje, potje vet”
Bij Ine werd een nieuwe koelkast bezorgd. Ze was hartstikke tevreden met de bezorging en vond onze blauwe bus ook heel leuk. Nou, wij zijn ook heel erg blij met onze blauwe bussen, Ine.

De hel van 8 trappen
Heel soms komt het wel eens voor dat onze bezorgers 8 (!) trappen op moeten. En met een loodzware wasmachine is dat soms wel even zweten. Laat staan bij 2 wasmachines. Gelukkig bleven onze bezorghelden lachen toen ze bij Niekja over de vloer kwamen.

Hulp bij bezorging
De kleine spruit van Mark wilde maar al te graag helpen bij het slepen van de wasmachines. Voor nu misschien nog ietsje te zwaar. Maar wie weet in de toekomst. Wij zien een geboren bezorgheld.

Kleine wasjes, grote wasjes
De wasmachine van Eva kwam precies op het juiste moment Ze had haar was al op kleur gesorteerd toen Remco en Jasper langs kwamen. Natuurlijk was er na het sjouwen van de machine nog even tijd om in de bus te zitten.

Zie jij jezelf wel in zo’n blauwe bus rijden? Mooi. We zoeken 300 bezorgers in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Tilburg. Kijk op WerkenBijCoolblue.nl.

Recent Nieuws

Verse vis.