×
9 x goedkoop op kamers
  • 08 aug 2017
  • 7 minuten leestijd
De beste voor jou

9 x goedkoop op kamers

Jaaa, ein-de-lijk: je gaat op kamers! Wat een vrijheid, zelfstandigheid en luxe. Of nou ja, luxe… was het maar zo’n feest, want je hebt best wat nodig om op kamers te gaan. En het geld voor een 55 inch OLED smart-tv heb je waarschijnlijk (nog) net niet binnengehaald met je bijbaan. Maar geen zorgen, wij helpen je alsnog bij het vinden van de nodige (goedkope) huisraad.

1. WekkerSony ICF-C1

Laten we met het belangrijkste beginnen: een wekker. Want als je op jezelf woont, heb je geen moeder meer die je uit je nest schopt. Het volume van de Sony ICF-C1 Zwart neemt, hoe langer je blijft liggen, verder toe. Reden genoeg dus om op te staan.


2. KoelkastInventum CKK500

Een Amerikaanse koelkast is misschien wat overdreven als je op 3m2 woont, maar met de Inventum CKK500 maak je alvast een goede start. Door de verstelbare plateaus deel je de koelkast in hoe jij het prettig vindt. Aan het begin van de week dus vol met groenten en fruit en op vrijdag staat er een sixpack op de onderste plank.


3. Bluetooth-speakerJBL Go

Geen plek voor een enorme stereo-installatie in je kamer? Dan is de JBL Go ook gewoon prima. Deze kleine Bluetooth-speaker heeft een accuduur van 5 uur en past prima in je broekzak. Je neemt ‘m dus ook gewoon mee wanneer je met vrienden in het park gaat chillen – euh – studeren.  


4. WasmachineHaier HW70-14829S

Staat jouw moeder niet echt te springen om een wekelijkse berg was die je langs komt brengen? Dan zorg je dat de Haier HW70-14829S bij jou komt te staan. Deze wasmachine heeft ruimte voor 7 kilo aan vuile was. Handig dus voor als uitstellen een beetje je ding is.

 

5. Bluetooth-trackerTile Mate Slim Bluetooth Tracker

Op jezelf wonen betekent ook dat het niet meer oké is om je sleutels kwijt te raken. Want je moeder laat je nu niet meer binnen. Met de Tile Mate/Slim Bluetooth Tracker vind je alsnog die verloren sleutels terug. Of bijvoorbeeld je fiets. Het enige wat je niet kwijt mag raken is je smartphone. Anders wordt het lastig terugzoeken via de app.


6. HoofdtelefoonJBL T450 Zwart

Studeren gaat het lekkerst met een hoofdtelefoon op. Helemaal wanneer je buren met andere, luidruchtige activiteiten bezig zijn. De JBL T450 heeft bedieningsknoppen op de oorschelp zitten, zodat je gemakkelijk tussen je favoriete muziek schakelt. Of het volume van je pratende vader wat zachter zet, want bellen doe je hier ook mee.


7. MagnetronInventum MN203S

Een magnetron is levensbehoefte nummers 1 op kamers. En met de Inventum MN203S hoef je niet 623 verschillende functies te begrijpen. Hij ontdooit, warmt op en je maakt er popcorn mee. Alles wat je nodig hebt dus.


8. TelevisieSalora 24CHL3000

Studeren is belangrijk, soms een serie kijken nog belangrijker. Op de Salora 24CHL3000 sluit je een usb-stick aan om gelijk je opgeslagen films en series op te bekijken. Toch liever Netflix? Met de Google Chromecast bekijk je Breaking Bad ook gewoon tijdens het ontbijt.


9. KoffiezetapparaatNespresso Essenza Mini XN1108

Espresso, lungo: jij zit tijdens een avondje blokken voor je studie goed met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108. Naast het zetten van een sterke bak cafeïne, is het apparaat ook nog eens hartstikke compact. Fijn dus als je keuken kleiner is dan je wc.

Recent Nieuws

Verse vis.