×
Afgestudeerd? Bezoek de Coolblue Inhousedag
  • 27 sep 2017
  • 2 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

Afgestudeerd? Bezoek de Coolblue Inhousedag

Wanneer je bijna bent afgestudeerd, ontstaat de grote vraag: “Waar ga ik solliciteren?” Je weet natuurlijk nooit helemaal zeker of een bedrijf en een functie bij je past. Daarom organiseert Coolblue 12 oktober weer een Inhousedag. Dan maak je pas écht mee hoe het is om een Coolblue’er te zijn.

Tijdens onze Inhousedag maak je als (bijna) afgestudeerde wo-student kennis met startersfuncties binnen Coolblue. Deze keer staat de dag geheel in het teken van onze Business Analyse startersfuncties die allemaal één doel hebben: inzichten geven waarmee je waarde voor Coolblue creëert. Dit doe je uiteraard met data. Heel veel data.

Als je door de selectie komt, dan nodigt Coolblue je uit om een kijkje te nemen op ons hoofdkantoor. Op 12 oktober verwelkomen we 25 enthousiastelingen. Tijdens de Inhousedag krijgen de geselecteerde studenten meer te horen over het verhaal achter Coolblue en vertellen echte Coolblue’ers zelf wat hun functie precies inhoudt.

In de schoolbanken heb je genoeg gezeten, dus is er ook zeker tijd voor actie. Je gaat niet alleen aan de slag met een toffe Coolcase, maar ook met een Nerf gun. Want ja, ook een Nerf gun-gevecht hoort bij Coolblue.

Natuurlijk laten we je ook het leukste kantoor van Nederland zien. Dan kun je zelf even in de Kattenkamer zitten en de T-rex van de Beginbaas aanraken. We sluiten de dag af aan onze eigen bar. Proost!

Heb je een (bijna) afgeronde master, affiniteit met e-commerce en ben je dol op data? Dan is de Coolblue Inhousedag Business Analyse zeker wat voor jou. Meld je uiterlijk 4 oktober 2017 aan via Werken bij Coolblue.

Kom je door de selectie, dan laten we je uiterlijk 5 oktober weten of je bent uitgenodigd voor de Coolblue Inhousedag Business Analyse. Je ontvangt op 9 oktober een mail met het definitieve programma en een routebeschrijving. Tot dan!

Recent Nieuws

Verse vis.