×
Coolblue laat je alles zien op het MWC 2017
  • 24 feb 2017
  • 2 minuten leestijd
In het nieuws

Coolblue laat je alles zien op het MWC 2017

Weken – nee, maanden – keken we er naar uit: het MWC in Barcelona. Want het MWC is dé beurs waar ieder jaar de grootste (en kleinste) introducties van de mobiele markt worden gepresenteerd. Geruchten waren er de afgelopen tijd genoeg, maar op de beurs zelf zijn pas de échte onthullingen. Coolblue is er dit jaar bij en vertelt je vanaf de beursvloer alles over de nieuwste gadgets.

Vanaf zondag 26 februari bekijk je op onze kanalen het laatste nieuws vanaf het MWC. Op ons YouTube-kanaal vind je alle video-reviews, via Coolbue Praatjes vertellen we over de vetste producten en op Instagram en Twitter (BE) houden we je verder op de hoogte. Vergeet vooral ons Facebook-kanaal niet, want we zijn elke dag live te zien op de beurs met een vette gadget.

Tipje van de sluier

Wat je de komende dagen dan te zien krijgt? Oké, een kleine tip van de sluier. We laten je sowieso de nieuwste smartphone(s) van Sony zien en natuurlijk gaan we het hebben over de terugkomst van Nokia. Wil je niks missen? Houd de komende dagen zeker onze social kanalen in de gaten!

Recent Nieuws

Verse vis.