×
CoolblueRepareert: We laten je niet barsten
  • 04 jun 2018
  • 2 minuten leestijd
In het nieuws

CoolblueRepareert: We laten je niet barsten

Je kent het wel. Je hebt je telefoon laten vallen, met het scherm naar beneden. Het kwaad is al geschied. Er rest alleen nog één vraag. ‘hoe ziet mijn scherm eruit?’. Die luttele seconden van het oprapen van je telefoon lijken eeuwig te duren. De spanning is te snijden. Soms heb je geluk, heel vaak niet. Bij 30% van de smartphones gaat het scherm kapot. Gelukkig zijn de hulptroepen nabij. Dichterbij dan je denkt. Want vandaag zijn we gestart met onze eigen smartphone reparatieservice: CoolblueRepareert.

Vanaf nu kun je je kapotte Apple- of Samsung-smartphone langsbrengen in een van onze winkels. Heb jij een kapot scherm? Geen paniek. Wij vervangen je scherm binnen 2 uur als je langskomt in een van onze winkels. Als je ‘m opstuurt (gratis natuurlijk), heb je je geliefde smartphone binnen 48 uur weer werkend in huis. Omdat we als geen ander weten dat je je telefoon niet al te lang kan missen.

We willen niet dat je voor vervelende verrassingen achteraf komt te staan. Daarom vertellen we van tevoren precies wat de kosten zijn. Een kapotte smartphone is al vervelend genoeg. Is je telefoon gerepareerd? Dan heb je ook nog 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Op dit moment repareren we in onze winkels in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Kom je langs? Dan is je telefoon binnen 2 uur weer de oude. Later dit jaar kun je ook in andere Coolblue-winkels in Nederland en België je smartphone laten repareren.

Zie je de video niet. Vergeet dan niet de cookies (mmm…) te accepteren.

Recent Nieuws

Verse vis.