×
De 5 beste lifehacks voor het inpakken van je koffer
  • 11 jul 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

De 5 beste lifehacks voor het inpakken van je koffer

Vakantie: hét moment waar je zo’n 351 dagen per jaar naartoe leeft. En je hebt er on-ge-loof-lijk veel zin in. In het witte strand, die strakblauwe hemel, de cocktails en het uitslapen. Alleen moet je nog één ding doen voordat je weg kan. Je koffer inpakken. En dat blijft een rotklus. Gelukkig zijn er lifehacks die je inpakleven een stuk makkelijker maken. Wij zetten de 5 beste hacks voor je op een rij.

#1 Rollen is het motto

Nooit genoeg ruimte in je koffer? Rol dan je kleding op. Dit bespaart je weer wat centimeters. En gekreukelde kledingstukken. Ook handig: stop je opgerolde sokken in je schoenen. Ben je geen fan van rollen? Vacuümzakken zijn ook een idee.

#2 Niet-lekkende flessen shampoo

Irritatiepunt nummer 1 van je vakantie: een ontplofte shampoo-fles in je koffer. Want die kokosnoot-geur ruikt lekker in je haar, maar niet in je kleding. Plaats voortaan een stuk vershoudfolie over het flesje heen, voordat je de dop erop draait. Dit voorkomt lekkages.

#3 Strak in pak

Wil je er ook op vakantie een beetje gelikt uitzien? Plaats dan een riem in de kraagopening van je blouse. Hierdoor blijft je kraag strak omhoog staan. Je blazer gaat trouwens ook gemakkelijk mee. Vouw ‘m binnenstebuiten en je hebt geen last van ongewenste kreukels.

#4 Sieraden uit de knoop

Het leek een goed idee. Al je kettinkjes meeneemen in je toilettas. Is het niet. Want bij aankomst zitten ze gegarandeerd in de knoop. Leg je kettinkjes en armbanden de volgende keer op vershoudfolie neer. Plaats hier nog een laag vershoudfolie overheen en rol de kettinkjes vervolgens op. Je bent bij aankomst niet meer een uur bezig met het ontwarren van je sieraden.

#5 Geordende kabels

Voor je smartphone, tablet, fotocamera en koptelefoon heb allemaal een andere kabel nodig. En die raken altijd verdwaald in je koffer. Stop ze de volgende keer in een oude zonnebrilcase. Hierin heb je alle kabeltjes bij elkaar.

Ben je nog op zoek naar een gave koffer voor je volgende vakantie? Bekijk dan ons hele aanbod koffers op de shop. Of ga naar de top 10 bestverkochte koffers. Zit je altijd goed.

 

Recent Nieuws

Verse vis.