×
De 5 meestgestelde vragen aan Pieter
  • 14 dec 2016
  • 3 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

De 5 meestgestelde vragen aan Pieter

Woensdag 14 december hadden we een primeur. Je kon onze Eindbaas Pieter namelijk live op Facebook alles vragen. En dat deden jullie dan ook massaal. Heb je het gemist? Geen probleem, de 5 meestgestelde vragen zetten we voor je op rij. En ja, je kunt ook de antwoorden van Pieter lezen.

1. Wat doen negatieve reviews met je?

Daar krijg ik letterlijk pijn in mijn buik van. Verder wordt er direct van alles in gang gezet om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt en het probleem direct wordt opgelost.

2. Waarom hebben jullie fysieke winkels?

Klanten kunnen in de winkel terecht voor advies of het afhalen van hun online bestelling. Daarnaast zien de we dat mensen die binnen een uur van de winkel wonen, ook meer online kopen. Een winkel is dus zeker een goed idee.

3. Komt er een app?

Die komt er. Hopelijk in de loop van volgend jaar. En ja, we zijn een beetje laat.

4. Is binnen Coolblue het ondernemen gebaseerd op onderzoek of onderneem je op gevoel?

Dat is wel degelijk gebaseerd op onderzoek. Alle besluiten worden genomen aan de hand van data. Data is dan ook extreem belangrijk bij Coolblue. Maar met alleen data heb je nog niet direct een oplossing, daarvoor heb je ook inzicht nodig in de behoefte van de klant. Daarom hebben we Klantreizigers, zij zorgen voor kwalitatieve inzichten op basis van data. Door de data en de kwalitatieve inzichten samen te voegen, weet je uiteindelijk wat je moet gaan bouwen. Wat je hebt gebouwd kun je dan uiteindelijk weer gaan onderzoeken. Dat klinkt lastig, maar dat is zoals we innovatie aanpakken bij Coolblue. Dus niet alleen data, maar er komt ook creativiteit en gevoel bij kijken. Maar data is altijd de basis.

5. Doen jullie alles zelf of hebben jullie een reclamebureau?

Ja, in principe doen we alles zelf. Van onze social media tot aan de tv-commercial. We hebben dus geen marketingbureau.

De hele live uitzending nog even terug kijken? Dat kan hier:

Altijd al willen weten of Pieter wakker ligt van negatieve reviews? Vandaag kon je hem live op Facebook alles vragen.

Geplaatst door Coolblue op woensdag 14 december 2016

Recent Nieuws

Verse vis.