×
De 5 tofste producten van de IFA 2017
  • 05 sep 2017
  • 6 minuten leestijd
De beste voor jou

De 5 tofste producten van de IFA 2017

Als je echt een beetje een product-nerd bent, dan wordt je heel erg blij van de IFA in Berlijn. Wij wel in elk geval. Op de IFA staan namelijk ontzettend veel electronica-merken die hier hun allernieuwste producten laten zien. En daar zitten echt een paar hele mooie introducties tussen. Daarom zetten we voor jou onze 5 favoriete lanceringen van de IFA op een rij. Weet jij ook gelijk waar je naar uit moet kijken.

LG V30

Op de eerste dag van de IFA wilden we gelijk naar de hal van LG toe. Want echt, die LG V30 is een bijzonder mooie smartphone. Met een formaat van 6 inch en een vrijwel randloos scherm van OLED-kwaliteit kun je bijna je ogen niet van de smartphone afhouden. En dan heb je nog niet eens de dubbele camera, ‘16 color-grading-presets’ en audiokwaliteit uitgeprobeerd. Wij waren onder de indruk.

Lees hier meer over de LG V30.

Fossil

Op de stand van Fossil zagen we meerdere hybride horlogemerken, waaronder Diesel, Skagen en Emporio Armani. En deze hybride horloges waren gewoonweg mooi. Ze zijn iets dikker dan een normaal, analoog horloge, maar een hybride telt daarentegen wel je gelopen stappen. Bovendien stel je ook in waar de wijzers heengaan als je schoonmoeder belt. Ook handig.

Lees hier meer over hybride horloges.

Fitbit Ionic

Nieuwe smartwatches waren er genoeg op de IFA. Zo lanceerden Garmin en Samsung weer een aantal nieuwe wearables. Wij waren vooral erg onder de indruk van de Fitbit Ionic: de allereerste smartwatch van Fitbit. Het design is sportief, zoals je van Fitbit gewend bent, maar hij gaat ook nog eens 4 dagen mee op z’n batterij. Wat best lang is voor een smartwatch. Daarnaast heb je er ook je persoonlijke squat-assistent op zitten. Voor als je de motivatie echt even niet kunt vinden.

Lees hier meer over de Fitbit Ionic.

Sphero R2-D2

Je kon op de IFA bijna geen stand voorbij lopen zonder tegen een stromtrooper op te botsen. Dat de nieuwe Star Wars-film eraan komt, was op de beurs wel duidelijk. Wij waren ‘s middags niet weg te slaan bij de stand van Sphero. Zij hebben dit jaar niet alleen een bestuurbare BB-8 droid, maar ook R2-D2 en BB9-E kwamen voorbij zoeven. Je bestuurt al deze droids met je smartphone en als je geluk hebt, beginnen ze ook tegen elkaar aan te bliepen.

Lees hier meer over de droids van Sphero.

Acer Switch 7

Bij Acer zagen we op de beurs weer eens ‘s wereld eerste iets. De nieuwe Acer Switch 7 is namelijk de eerste 2-in-1 laptop in de wereld met een dedicated videokaart, maar zonder ventilatoren. Dat scheelt je niet alleen energie, het zorgt er ook voor dat je apparaat niet klinkt alsof hij de hele tijd wil opstijgen. Daarnaast heeft de Switch 7 ook een vingerafdruksensor verwerkt in het scherm en start je hem dus zelfs op met je vingers in plaats van met een code.

 

Recent Nieuws

Verse vis.