×
De beste tips voor als je gaat backpacken
  • 26 jun 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

De beste tips voor als je gaat backpacken

Gooi je koffer uit het raam (oké, niet echt) en pak je backpack tevoorschijn, want met die uit de kluiten gewassen rugzak reis je met gemak naar de mooiste plekken van je bestemming. Heb je nog nooit een backpack op je rug gehad of weet je nog steeds niet hoe je het beste al je spullen inpakt? Dan geven wij je alvast wat handige tips. Hoef jij alleen nog  maar die backpack op je rug te hijsen.

Hoe pak je je backpack het slimst in?

Bij het inpakken van je koffer lijkt het nooit echt uit te maken hoeveel je erin stopt. Tenminste, totdat je ‘m op de band van de incheckbalie zet. Een backpack heeft veel minder ruimte voor al je spullen. Slim inpakken is dus vrij belangrijk. Productspecialist Roos legt je in onderstaande video uit hoe je het beste je backpack inpakt voor de komende reis. En zij kan het weten, Roos is met haar backpack een maand door India getrokken.

 

Welke spullen moet je tijdens het backpacken bij je hebben?

Je t-shirt, paspoort en sokken heb je al snel klaarliggen voor je vakantie. Maar aan sommige items denk je minder snel. Bovendien heb je voor het backpacken andere spullen nodig dan wanneer je met je koffer naar een all-inclusive hotel op de Malediven vertrekt. Roos laat je in onderstaande video zien wat zij je echt aanraadt om mee te nemen.

 


Welke backpack is het meest geschikt voor jou?

Leuk, al die spullen die mee moeten. Maar heb je eigenlijk wel een (goede) backpack? En genoeg volume in de tas om daadwerkelijk 6 weken naar Australië te gaan? Productspecialist Roos legt in onderstaande video uit waar je op moet letten bij het kopen van een backpack.

 


Ga je binnenkort op reis? Op de shop van Coolblue vind je
backpacks in alle formaten. Koffers hebben we trouwens ook. Voor als je toch naar dat all-inclusive-hotel gaat.

Recent Nieuws

Verse vis.