×
De Coolblue Hackathon 2016
  • 10 okt 2016
  • 3 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

De Coolblue Hackathon 2016

Afgelopen week sloten 150 knappe Coolblue-koppen zich 48 uur lang op in een boerderij. Een groep van developers, data-analisten, IT’ers en designers begon met genoeg Red Bull om een jaar van wakker te liggen aan de Hackathon. Tijdens deze 2 dagen werkten ze aan zelfbedachte projecten waar normaal gesproken geen tijd voor is.

Dat je als je weinig slaapt ook heel productief kunt zijn, bewezen de teams tijdens de Hackathon Fair. Hier lieten de teams aan de rest van Coolblue zien wat ze tijdens de Hackathon hadden gedaan. Want wat zijn er een toffe dingen gemaakt.

Chauffeur App

Een app speciaal voor onze CoolblueBezorgt chauffeurs. De chauffeurs kunnen schade aan de bus doorgeven én klanten kunnen de chauffeurs beoordelen. Weten ze direct of ze de volgende keer iets harder moeten glimlachen.
CoolblueBezorgt-app

Content bugs

Kleine foutjes op de website kunnen Coolblue’ers met deze applicatie binnen 1 seconde doorgeven. Handig voor de klant, want de informatie op de site klopt hierdoor weer zo snel mogelijk.
Contentbugs

Mijn Coolblue 2.0

Een vernieuwde versie van je Coolblue-account. Alle bestelinformatie bij elkaar, je retouren in een handig overzicht en een notitieblok voor dingen die je écht niet moet vergeten.

Mijn Coolblue 2.0
Cadeaukanon
Geen idee wat je moet kopen voor je vriendin? Geen probleem, het cadeaukanon stelt razendsnel een top 3 voor je samen uit het gehele Coolblue-assortiment.

Cadeaukanon
Benieuwd hoe zo’n hackathon er nou uitziet? Bekijk dan onderstaande video:


Enthousiast geworden en zie jij jezelf hier volgend jaar tussen lopen? Neem dan eens een kijkje op werkenbijcoolblue.nl of werkenbijcoolblue.be. Of bekijk ons dev.blog als je meer wilt lezen over development bij Coolblue.

Recent Nieuws

Verse vis.