×
De leukste review van de maand
  • 15 mei 2017
  • 5 minuten leestijd
Mondhoekjes

De leukste review van de maand

Nadat je je product van Coolblue hebt ontvangen, mag je juichen, zingen óf een review schrijven. En dat laatste doen jullie gelukkig massaal (de eerste 2 hopelijk ook). Want zonder reviews weten andere klanten ook niet wat ze moeten verwachten van een product. Op onze productpagina’s vind je de reviews. Deze zijn soms kort en bondig, soms ook niet. Maar ze zijn altijd nuttig. En soms zelfs een tikkeltje pikant.

Review van de maand

Zo ook de review van onze Belgische Yannis Eelen. De Bredemeijer Verona theepot met
enkelwandig glas heeft een speciaal plekje in zijn hart veroverd. Hij denkt met smart aan haar als hij van een lange werkdag op weg naar huis is. Ware liefde zoals hij zelf zegt. Nu maar hopen dat zijn vriendin niet al te jaloers is.

Review van de maand

Yannis had een vermoeiende dag achter de rug. Hij was de werkdag begonnen om zeven uur ’s ochtends, en toen hij na vier uur werken op zijn horloge keek, was het nog maar half acht. Wanneer hij zich uiteindelijk twaalf uur later huiswaarts sleepte, was de vermoeidheid tot in zijn beenderen gedrongen. Niet enkel zijn lichaam was moe, zelfs zijn ziel voelde ouder aan dan zijn achtentwintig lentes. De wereld leek zijn weemoedigheid te weerspiegelen. De zacht bries die waaide klonk als een moedeloze zucht en de talloze wolken maakten de hemel zo donker als zijn gedachten. De donkere, zwarte wolken waren zwanger van regen maar hielden zich in, ongetwijfeld wachtende tot hij het laatste stuk naar zijn huis te voet zou afleggen. Zelfs een droge thuiskomst werd hem niet gegund. Wanneer hij uit zijn wagen stapte leek het Yannis alsof de hemel in tranen uitbarstte, mee treurend om zijn troosteloos bestaan. Elke doorweekte stap die hij zette, bracht hem dichter bij een inzinking. “Zij wacht, denk aan haar, zij wacht, denk aan haar, zij wacht,…”. De eindeloze mantra in zijn hoofd was het enige dat hem nog verder dreef, huiswaarts, naar haar. Zij was zijn lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Het was de gedachte aan haar prachtige ronde vormen en de hete, stomende momenten samen die hem de moed gaf verder te gaan. “Zou ze op me wachten, zou ze heet zijn, of moet ik hij haar nog lekker opwarmen?”. Zijn gedachten dwaalden af. Nee dit was niet het moment voor dagdromen, hij was zo dichtbij, nog even! Trillend van verwachting stak hij de sleutel in het slot en deed hij de deur open. Daar stond ze dan, heet en lekker. In zijn haast haar vast te nemen struikelde Yannis over de drempel, maar hij wist zich nog op tijd te redden. Zijn vriendin, gekleed in niets meer dan zijn openhangende kamerjas kwam hem tegemoet, de armen gespreid om hem in een innige omhelzing te nemen. Hij had enkel oog voor haar, god wat had hij haar gemist. Net voor zijn vriendin haar armen om hem heen kon gooien, dook hij eronder door. Daar stond ze dan, heerlijk te stomen, haar prachtige vormen schitterend in het licht. Zij was exact wat hij nodig had. Toen zijn hand zich rond haar sloot, voelde het alsof hij thuis kwam. Zachtjes tilde hij haar op, hij wou de liefde van zijn leven niet te bruusk behandelen. Achter hem maakte zijn vriendin een boze opmerking, maar het deerde hem niet. Hij hoorde het niet langer, hij had enkel maar oog voor haar. Van de guitige tuit, tot het volledig glazen binnenwerk, zulke fragiele elegantie was zeldzaam. Zij was het voor hem, zij was die ene,… Iedereen kent het moment waarop je het gewoon weet, het ogenblik dat je weet dat je voor elkaar gemaakt bent. Theepotten zoals deze kwam je niet vaak tegen. Dit was een theepot voor het leven.

Meer leuke reviews lezen? Wekelijks kiezen onze Productspecialisten de beste review van de week.

Recent Nieuws

Verse vis.