×
De leukste review van de maand
  • 25 sep 2017
  • 3 minuten leestijd
Mondhoekjes

De leukste review van de maand

Nadat je je product van Coolblue hebt ontvangen, mag je juichen, zingen óf een review schrijven. En dat laatste doen jullie gelukkig massaal (de eerste 2 hopelijk ook). Want zonder reviews weten andere klanten ook niet wat ze moeten verwachten van een product. Op onze productpagina’s vind je de reviews. Deze zijn soms kort en bondig, soms ook niet. Maar ze zijn altijd nuttig.

Zo ook de review van Pim over de Review van de maand
Microsoft  Xbox One S Draadloze Controller.
Waarin hij vertelt hoe deze controller hem heeft geholpen om andere online racepiloten in te maken op de virtuele racebaan. Met deze controller weet Pim zich feilloos met zijn bolide door bochten te manoeuvreren.

Omschrijving: Je wilt je race game ervaring op PC van onder het stof halen, je installeert je spel naar keuze, je start het spel op, overloopt alle instelling en zet je volledige profiel op. Je start je race maar door binaire actie van je toetsenbord kan je net zo goed bochten nemen als een vrachtschip waar het roer van is afgevallen. Net alsof je wagen bang is van de optimale racelijn.

Je gaat hiervoor op zoek naar een oplossing omdat je nog steeds de drang hebt je te bewijzen tegen online race piloten en te tonen dat JIJ de vaardigheden hebt deze mensen in te maken op de virtuele racebaan. Je komt uit bij het prachtig racestuur welke je wilt en welke jij waard bent maar je hebt er de ruimte of het budget niet voor.. Je klikt sip op het kruisje in je winkelmandje en verwijdert het product.. Je raakt in een depressie, je ziet de zin van online racen niet meer in en wilt bijna je virtueel stuur aan de haak hangen…

TREUR NIET LANGER! Door de geweldige simpliciteit van het instellen van deze XBOX One S controller op je PC heb je net de extra precisie die nodig is je bolide feilloos door bochten heen te manoeuvreren en je waardig te voelen tussen je online racers. Verder voel je je super aangezien je met dit klein product niet alleen aan de racers je skills kan tonen, sommige games zijn in het algemeen beter te besturen met een controller.

Met deze controller beheers jij de kracht en de mogelijkheid om ieder spel meester te zijn!

PS. Beschikbaar in vele leuke kleuren, ik hou van Oranje en deze groene met oranje accenten past absoluut bij mijn persoonlijkheid. Maar niet getreurd, op de Coolblue pagina kan je makkelijk kiezen tussen enkele kleurencombinaties!

Meer leuke reviews lezen? Wekelijks kiezen onze Productspecialisten de beste review van de week.

Recent Nieuws

Verse vis.