×
De leukste review van de maand
  • 27 jul 2018
  • 2 minuten leestijd
Mondhoekjes

De leukste review van de maand

Als je Coolblue-bestelling binnen is, mag je juichen, zingen óf een review schrijven. En dat laatste doen jullie gelukkig massaal (de eerste 2 opties hopelijk ook). Want zonder reviews weten andere klanten ook niet wat ze van een product kunnen verwachten. Op onze productpagina’s vind je reviews. Deze zijn soms kort en bondig, soms ook niet. Maar ze zijn altijd nuttig.

Zo ook de ontzettend nuttige review van Oscar. Dank hiervoor, Oscar. Want het is natuurlijk voor iedereen relevant dat onze eigen koffer zwaarder is dan 35 frikandellen. En dat het soms een beetje moeilijk is om onderscheid te maken tussen de kleur van onze koffer of het uniform van een KLM-stewardess. We kunnen je wel vertellen dat de kleuren blauw wel van elkaar verschillen hoor. Maar goed, dat is je vergeven.

Ben je na de review van Oscar nog niet overtuigd en heb je een koffer nodig voor je last-minute-vakantie? Bekijk dan alle plus- en minpunten op onze website.  Wel kunnen we je de volgende pluspunten alvast meegeven. Vertraging wordt leuk met onze Coolblue-koffer en voor het geld hoef je het niet te laten. Begin je eigen kofferband en je hebt het geld zo terug verdiend. O en geen inpakstress, je 14 onesies kunnen gewoon mee.

Meer leuke reviews lezen? Wekelijks kiezen onze Productspecialisten de beste review van de week.

Recent Nieuws

Verse vis.