×
De vetste producten van het MWC
  • 27 feb 2017
  • 7 minuten leestijd
De beste voor jou

De vetste producten van het MWC

Geruchten. Daar moesten we het wekenlang mee doen voor het Mobile World Congress (MWC). Geruchten over een aanwezige Apple-stand, een afwezige Samsung Galaxy S8 en ‘iets’ van Nokia. Maar wachten op nieuwe geruchten hoeft niet meer. Het MWC is gestart en wij zijn er bij om je te vertellen over de vetste producten van de beurs. Dagelijks vullen we de blogpost aan met een nieuw product, zodat je uiteindelijk weet wat écht de vetste producten van de beurs zijn.

Huawei P10

Huawei is in Nederland misschien niet zo groot als een Samsung of Apple, maar wist met de Huawei P9 toch zeker een favoriet van 2016 op de markt te brengen. Want de P9 zag er niet alleen mooi uit, hij had ook als een van de eerste smartphones een dubbele camera. Gemaakt in samenwerking met cameramerk Leica. De Huawei P10 ziet er in de basis dan ook niet heel anders uit (want hé: die basis zit wel snor), maar alsnog zitten er een paar mooie, nieuwe features in deze smartphone. Zo heeft hij een ‘flat back’ waardoor er geen camera meer uit de smartphone steekt en het materiaal van de achterkant belooft geen krassen en vingerafdrukken achter te laten. De vingerafdruksensor hebben ze deze keer naar de voorkant gehaald en gebruik je ook om – via druk- en veegbewegingen – door het menu navigeren. Selfies maak je deze keer met een camera van 12 megapixels aan de voorkant en met een diafragma van 1.9. Achteraf bewerk je je foto weer tot het op de cover van Vogue lijkt te horen. Onze favoriete bewerkingsmogelijkheid? De belichtingseffecten waarmee je zelf bepaalt waar er in je portret schaduwen moeten zitten.

Pre-order hier de Huawei P10.

Nokia 3310

Dat Nokia terug op de markt is, juichen we alleen maar toe. Want wie heeft er geen goede herinneringen aan Nokia? Wanneer je een beetje uit de jaren ‘80 komt, heb je uren van je leven besteed aan het spelen van Snake op je Nokia 3310. En dat weet Nokia. Dus komt het merk dit jaar niet alleen met de Nokia 3, 5 en 6 aanzetten, maar ook met de 3310. Ja, je leest het goed: de Nokia 3310 is terug en wij kunnen niet wachten tot hij verkrijgbaar is. De anti-smartphone heeft hetzelfde design als vroeger, maar er zijn wel een paar leuke updates. Zo heeft de nieuwe 3310 een kleurenscherm, apps en zelfs een camera. Oké, een camera van 2 megapixels, maar daar koop je deze smartphone natuurlijk niet voor. Dat blijft Snake.

Blijf hier op de hoogte over de release van de Nokia 3310.

Sony Xperia XZs en XZ Premium

Met het vierkante (en toch weer ronde) design van z’n toestellen weet Sony elke keer op te vallen. Ook bij de nieuwe Sony Xperia XZs en XZ Premium is weer voor dit vertrouwde uiterlijk gekozen. Niet erg verrassend, denk je dus. Totdat je hoort over de super slowmotion-camera. Want die is gaaf. Echt heel gaaf. Dacht je dat je met je eigen smartphone al in slowmotion filmde? Nou, nee dus. Met de 960 frames per seconde van deze camera, zie je pas echt hoe de propeller van een vliegtuig ronddraait. Of hoe je glas in 6 miljoen stukjes breekt wanneer je ‘m op de grond gooit. Je wil dit gewoon zelf uitproberen. Ook tof: het 4K-scherm met (voor het eerst) HDR-technologie. Voor als je geen Dumpert-video wil missen.

 

Samsung Galaxy Tab S3

De introductie van een nieuwe tablet is misschien niet wereldschokkend, maar de Samsung Galaxy Tab S3 is alsnog een mooie opvolger van de Tab S2. Er zit een betere processor in het apparaat, de camera heeft nu 13 megapixels en het super AMOLED-scherm met HDR-technologie is fijn om naar te kijken tijdens een filmavond in bed. Bovendien luister je met de 4 auto-rotate speakers ongestoord naar je muziek, want het geluid past zich aan naar hoe je de tablet houdt. Echt opvallend is de meegeleverde S-pen. Een duidelijke upgrade van voorgaande stylussen, want hij is dikker en groter en ligt hierdoor fijner in je hand. De tip is bovendien nog fijner geworden en heeft nu 4.000 niveaus aan drukgevoeligheid. Uitproberen dus.

Meer zien van wat er op het MWC is aangekondigd? Ga dan naar ons YouTube-kanaal.

LG Watch Style en Sport

Het aantal aankondigingen van nieuwe smartwatches viel dit jaar eigenlijk een beetje tegen. Maar de introductie van de LG Watch Style en Sport maakte dit gelijk goed. Deze smartwatches van LG zijn de eerste die draaien op Android 2.0. En dat is een mooie upgrade. Je personaliseert nu gemakkelijk je wijzerplaten en daarnaast heb je een klein toetsenbord op het display om berichten te typen. De Style en Sport zijn qua uiterlijk soort van Belle en het Beest. De Style is zelfs geschikt voor een smalle vrouwenpols en heeft vrolijk gekleurde banden en een mooi rond display. De Sport is een joekel van een horloge. Met deze smartwatch ga je duidelijk een flinke ronde hardlopen, want hij heeft gps en is waterdicht. Handig dus wanneer de regen met bakken uit de lucht komt zetten.

 

Recent Nieuws

Verse vis.