×
Deze 5 items neem je mee kamperen
  • 13 jun 2017
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

Deze 5 items neem je mee kamperen

Je telt de dagen en uren af, want binnenkort ga je kamperen in (hopelijk) zonnige oorden. De baas heb je al gedag gezegd, dus nu hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken. Tijd voor een checklist dus. De tent en de slaapzak liggen klaar, maar deze 5 items mag je ook zeker niet vergeten.

Goed op weg

Het zuiden van Frankrijk weet je nog net te vinden op de landkaart. Maar voor de exacte locatie van je camping, heb je toch echt een gps-systeem nodig. Want voor je het weet ben je hopeloos verdwaald. En moet je je tent naast de weg opzetten. Met de TomTom Via 53 Europa ben je een stuk beter op weg. Hij stuurt je de meest actuele verkeersinformatie via je smartphone. Zo vind jij sneller de afslag richting ontspanning.

Culinaire tent

Thuis heb je al vaak genoeg een gebrek aan inspiratie wanneer het aankomt op koken. Op een camping is de uitdaging nog groter. Want eerlijk, je wil toch niet urenlang pasta koken op zo’n extreem trage kookbrander? Met de Cadac Carri Chef BBQ/Plancha wordt jouw kampeerplek een echte culinaire tent. Je bakt er vis, vlees, eieren, pannenkoeken en heel veel meer op. Pas wel op, de geur trekt mogelijk hongerige campingburen aan.

Licht aan de horizon

Kamperen is gezellig. Behalve ‘s nachts, wanneer de natuur roept. En dan bedoelen we niet dat er opeens een grommende beer naast je tent staat, maar dat er toch echt wat aan die overvolle blaas moet worden gedaan. En omdat je die grommende beer niet in het donker tegen het lijf wil lopen, zet je gewoon de Petzl Pixa 2 op je hoofd wanneer je naar het toilet gaat. Zo zie jij wel het bos door de bomen.

Hang eens lekker door

Wat zie je in elke reclame met vakantie-aanbiedingen? Juist, een hangmat. Nogal wiedes, een hangmat is ook gewoon heel relaxed. Voor een echte zen-vakantie neem je dus de Bo Garden Hangmat Samba mee. Kampeer je op een plek waar geen bomen zijn om hem tussen te hangen? Geen probleem, deze hangmat heeft ook spreidstokken waardoor je stabiel ligt. Zonnebril op, drankje erbij en genieten.

Een avontuurtje

Ben je een avontuurlijk type tijdens het kamperen? Dan ga je niet de hele dag in die hangmat liggen, maar wandel je de ongerepte natuur in. Een overlevingspakket zoals de 8-delige Gerber Bear Grylls Basic Kit is dan handig om bij je te hebben. Die bevat zelfs de Bear Grylls overlevingsgids. Zo ben je op elke situatie voorbereid. Maar neem alsnog genoeg water mee, voor de zekerheid.

 

Ben je nog op zoek naar een nieuwe tent, campingstoel of slaapzak? Op onze shop vind je alle kampeerspullen die je nodig hebt.

 

Recent Nieuws

Verse vis.