×
Deze producten nemen Coolblue’ers mee naar een festival
  • 31 mei 2017
  • 6 minuten leestijd
De beste voor jou

Deze producten nemen Coolblue’ers mee naar een festival

Haal je regenlaarzen uit de kast en zet die hipsterbril op je hoofd: het festivalseizoen is weer begonnen. Sta jij de komende tijd ook in de rij voor een paar (veel te dure) drankmunten? Onze Coolblue’ers wel. Zij vertellen je wat je dit festivalseizoen absoluut moet meenemen.

Asmidin Visser – Drumt in een band

NoodladerXtorm Discover Powerbank

Wanneer je met 6 man in een klein busje op festivaltour gaat, is er weinig ruimte over voor je persoonlijke spullen. Reizen doe ik dan ook zo compact mogelijk. En dan kies je je accessoires slim uit. M’n smartphone gaat sowieso mee. Deze gebruik ik onder andere als radio en om filmpjes mee te schieten. Verschillende kabeltjes en kwalitatief goede oordoppen zitten ook in m’n tas. En m’n Xtorm powerbank natuurlijk. Anders is m’n smartphone na een paar uur al leeg. Niet echt handig in het buitenland.

Gouden tip

Touren is overleven. Eet wanneer je kunt eten en douche zodra je een douche tegenkomt. Je weet nooit wanneer je weer de mogelijkheid krijgt. 

Thamara Schult – Kent Sziget als d’r broekzak

Backpack

Nomad Karoo

Dit jaar ga ik alleen naar Pinkpop en WE ARE ELECTRIC, maar ik ben ook weleens naar 5 festivals in één jaar geweest. Voor een meerdaags festival neem ik altijd m’n Nomad Karoo backpack mee. Deze heb ik al sinds m’n eerste keer Sziget. Hij is echt onwijs handig. De tent maak ik aan de onderkant van de backpack vast, m’n matje past in het voorvak en een kussen prop ik onder de flap. Ik heb alles bij me wat ik nodig heb. En omdat de tas een heupriem heeft, til je met gemak veel kilo’s. Niet alleen handig dus voor festivals, maar ook op vakantie.

Gouden tip

Duct tape. Er is echt niets dat je hier niet mee kunt oplossen. Zoals kapotte tentstokken. Of een gat in je rugzak.

Frank van Well – Technofanaat

Waterdicht smartphonehoesje

Lifeproof Fre Case

Je staat op een Nederlands festival toch best vaak in de modder. Of in de regen. Op zich is dat niet erg. Behalve wanneer je smartphone hier de volle lading van meekrijgt. Die van mij doe ik daarom altijd in een hoesje van LifeProof. Deze zijn bier- en modderproof, weet ik uit ervaring. Bovendien beschermt zo’n hoesje je smartphone tegen valpartijen tot 2 meter hoogte. Handig als je van crowdsurfen houdt.

Gouden tip

Neem altijd kauwgum mee. Je weet nooit wie je tegenkomt.

Eva van der Sterre – Gaat naar reggae-festivals

2-persoons tent

Coleman Darwin 2+

Tijdens een meerdaags festival ga je meestal pas in de ochtend slapen. De zon staat dan echt vol op je tent, dus dan wil je deze goed kunnen luchten. Anders ga je kapot van de warmte. Ik heb altijd de Coleman Darwin 2+ bij me, want deze tent heeft genoeg ventilatiemogelijkheden. Zo’n tent is alleen wel áltijd te klein. Dus nemen we meestal ook een popup-tent mee om onze kleren en het eten in te bewaren.

Gouden tip

Gebruik een steekkarretje, om al je spullen op de camping te krijgen. Scheelt je weer een kromme rug.

Recent Nieuws

Verse vis.