×
Deze zonnebril past het beste bij jou
  • 28 apr 2017
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

Deze zonnebril past het beste bij jou

De juiste zonnebril vinden blijft lastig. En met zo veel verschillende modellen en kleuren te koop, besluit je het liefst na 2 minuten rondklikken al dat Nederland geen plek voor zonnebrillen is. Maar geef het niet te snel op. Ook voor jouw hoofd is er een geschikte zonnebril. Wij zetten een aantal opties voor je op een rij.

Voor de sportieve zonaanbidderOakley Sliver Polished Black

Ga je met mooi weer vaak skaten, suppen of naar het volleybalveld? Dan wil je een zonnebril die net zo’n sportieve uitstraling heeft als jijzelf. Zoals de Oakley Sliver Polished Black. De glazen van deze bril kunnen tegen een stootje, dus een valpartij tijdens het skaten houdt je (bril) niet meer tegen. Alles behalve sportief, maar doe je graag alsof? Dan is deze bril natuurlijk ook een handige uitkomst.

 

Voor de zakelijke zonaanbidderPersol PO3157S Black

Wanneer je werkdag uit 13 vergaderingen bestaat, eet je je boterham het liefst even in de buitenlucht op. En gelijk heb je. Laat hiervoor je felgekleurde lila zonnebril in z’n case liggen. Bij je zakelijke outfit past een zonnebril als de Persol PO3157S Black veel beter. Het klassieke model ziet er hip genoeg uit om indruk op collega’s mee te maken. Bovendien dekt het volledig omrande montuur je ogen helemaal af. Voor wanneer je tussen alle besprekingen door even je ogen wil sluiten.

 

Voor de opvallende zonaanbidderLiu Jo LJ665SR Blush

Diva-gedrag wordt in het dagelijkse leven niet echt gewaardeerd. Maar een beetje ‘diva’ in je zonnebril is prima. Zoals bij de Liu Jo LJ665SR. Met deze zonnebril op je hoofd straal je ‘Audrey Hepburn’ uit, zonder dat je hiervoor gelijk een tiara op moet zetten. Mooie bijkomstigheid van deze zonnebril is dat hij groot genoeg is om ongegeneerd voorbijgangers te bekijken vanaf het terras. En laten we eerlijk zijn: dat doen we allemaal.

 

Voor de hippe zonaanbidderRay-Ban Erika RB4171 Rubber Havana

Naar welk festival of food truck-evenement je ook gaat: met een Ray-Ban zit je qua hipheidsgehalte altijd goed. De Ray-Ban Erika RB4171 heeft bijvoorbeeld een retro-montuur en is licht van gewicht, stevig en flexibel. Fijn dus wanneer je met je voeten van de vloer gaat. De bril is ook nog eens geschikt voor jou én je vriend of vriendin. Voor wanneer je een bed delen nog niet genoeg vindt.

 

Voor de anti-zonaanbidderCoolblue-doos

Verander jij bij de eerste zonnestralen in een chagrijnige kabouter? Dan heb je aan een zonnebril niet genoeg. Neem een doos, zet ‘m over je hoofd heen en blijf vooral binnen zitten. Jij hebt van geen één zonnestraal meer last.

 

Weet je nog niet zeker of je een sportieve of hippe zonaanbidder bent? Op onze shop vind je zonnebrillen in alle kleuren, maten en vormen.

Recent Nieuws

Verse vis.