In onze jaarverslagen laten we zien welke resultaten we de afgelopen jaren behaald hebben. Stapje voor stapje, elke dag een beetje beter. Zelf de jaarboeken nalezen? Je vindt hier al onze jaarboeken op een rij.

Jaarboek 2023

2023 was een jaar om trots op te zijn: een jaar met een recordomzet, maar nog belangrijker, onze hoogste NPS ooit. We voerden kleine en grote verbeteringen door en bouwden aan de toekomstige groei in Duitsland.

Lees ons Jaarboek 2023
Download het Jaarboek 2023 als PDF

Jaarboek 2022

2022 was een uitdagend jaar, maar toch is het ons gelukt een recordomzet te draaien. We hebben sterke groei in Duitsland behaald en hebben grote verbeteringen doorgevoerd om van 2023 weer het aller-aller-allermooiste Coolblue-jaar ooit te maken.


Download het Jaarboek 2022 als PDF

Jaarboek 2021

2021 was een veelbewogen jaar, maar ook een jaar van groei. We openden fysieke en online winkels, inclusief onze eerste winkel in Duitsland, en lanceerden Coolblue Energie: dé energiemaatschappij voor iedereen die energie wil besparen. We maakten heel veel bestaande en nieuwe klanten blij en zorgden zo voor een omzet van 2,3 miljard.

Download ons Jaarboek 2021