×
De drukste dag ooit bij Coolblue
  • 19 dec 2017
  • 2 minuten leestijd
In het nieuws

De drukste dag ooit bij Coolblue

Elke dag een beetje beter én elk jaar een beetje drukker. Zo ook gisteren, het werd de drukste dag ooit bij Coolblue. Om alle 476 medewerkers te bedanken voor hun harde werk, om jouw pakketje op tijd onder de kerstboom te krijgen, werden ze verrast met een dj op de werkvloer.

1 pakket, 1 seconde

Het piekmoment lag tussen 21.00 en 22.00 uur. In dit uur draaide ons magazijn op zo’n topsnelheid dat er maar liefst elke seconde een pakje de deur uitging. Het resultaat? Tienduizenden pakketjes die vliegensvlug bij de klant werden bezorgd.

Cijfers om mee uit te pakken

  • Als je alle verzonden pakketjes achter elkaar zet, krijg je 24 kilometer aan blauwe doosjes. Dat is even ver als de afstand tussen ons hoofdkantoor in Rotterdam en onze spiksplinternieuwe Coolblue XXL-winkel in Den Haag.
  • We telden op 18 december ongeveer 40% meer bestellingen dan tijdens onze drukste dag vorig jaar.

Test, 1, 2, 3, test

Druk, drukker, drukst dus. Gelukkig hebben we flink geoefend. Eind november legden we een uur ons magazijn in Tilburg stil om ons voor te bereiden op de kerstdrukte. Zo wisten we van aanpakken én inpakken toen het gisteren menens was. En dat weten we nog steeds: ook vandaag worden je kerstcadeautjes op tijd bij je thuis bezorgd.

Recent Nieuws

Verse vis.