×
De eerste maand van: een Pakketverzorger
  • 08 mei 2018
  • 3 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

De eerste maand van: een Pakketverzorger

Een nieuwe baan, een toffe fiets en allemaal eerste indrukken. Hoe is het om als kersverse Coolblue’er te starten?  Nadine is pas begonnen als Pakketverzorger bij CoolblueFietst. Hoogste tijd om eens te vragen hoe haar eerste maand is gegaan.

Vertel eens, Nadine: sinds wanneer werk je bij Coolblue?

1 april. En nee, dat is geen grap.

Zo’n eerste periode kan best overweldigend zijn, was het pittig?

Als Hollander ben ik niet bang om te fietsen, maar op een grote e-bike is dat toch even wat anders dan een simpele omafiets. Gelukkig ging er in het begin een begeleider mee en kreeg je training hoe je het beste kan fietsen én pakketjes kan bezorgen in Coolblue-stijl.

Welk moment was het leukst?

Dat was op 1 april. Die dag mochten we de straat op in onze Coolblue-kleding én de blauwe Coolblue-pakfiets. Ik mocht toen pakketjes bezorgen als échte Coolblue’er en daar reageren klanten superenthousiast op.

Ik ben hierdoor onderdeel van de winkel en dat voelt ontzettend fijn.

Nadine – Pakketverzorger

Al bijzondere dingen meegemaakt?

De meest uiteenlopende types doen de deur open. Van een driejarige tot een dame op leeftijd. Ik bracht deze mevrouw haar nieuwe telefoon. Maar hoe de simkaart erin moest, dat wist ze niet. Natuurlijk heb ik haar geholpen. Als dank kreeg ik een dikke knuffel én een knipoog.

Nu je bezig bent, is het wat je ervan verwacht had?

Doordat je veel op de fiets zit, had ik niet veel contact met collega’s verwacht. Maar ik heb in zo’n korte tijd echt een band met de Winkelmedewerkers opgebouwd. Ze beschouwen mij als een échte collega, terwijl ik iets compleet anders doe. Ik ben hierdoor onderdeel van de winkel en dat voelt ontzettend fijn.

Waarom moeten anderen ook Pakketverzorger worden?

Bij Coolblue krijg je de ruimte om je eigen invulling te geven aan je bezorging. Die vrijheid vind ik tof. Daarnaast kom je op allerlei plekken waar je nooit eerder bent geweest of die je anders nooit was tegengekomen.

Benieuwd hoe jouw eerste maand eruit zal zien? Of gewoon op zoek naar een gave baan? We zoeken nog Pakketverzorgers. Kijk snel op Werken bij Coolblue voor de vacatures!

Recent Nieuws

Verse vis.