×
Getest op Coolblue’ers: dit waren de Mobile Days
  • 27 jun 2018
  • 1 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

Getest op Coolblue’ers: dit waren de Mobile Days

Deze maand was er de tweede editie van de Mobile Days. 3 dagen lang kregen wij, Coolblue’ers, alleen de mobiele website op onze pc te zien. Dat betekende dat 3.500 paar ogen op zoek zijn gegaan naar verbeterpunten, zodat we de mobiele website een beetje beter konden maken voor jou als gebruiker.

We hebben veel waardevolle en uiteenlopende feedback gegeven en ontvangen. Van ‘hier werkt deze knop minder goed’ tot ‘de kleur blauw lijkt hier anders’. Eén voorbeeld van concrete feedback is: de tekst staat te dicht op elkaar, daardoor druk je snel per ongeluk op het product náást het product dat je wilt hebben. Dit hebben we natuurlijk meteen aangepast, zodat je klikt op het product waar je het best mee klikt.

Leuk feit: er kwam dit jaar minder feedback binnen dan vorig jaar. Niet omdat we minder kritisch zijn geworden. Wél omdat onze Developers keihard hebben gewerkt aan een betere versie. En met resultaat!

Ook iets gezien dat beter kan? Je vindt op elke productpagina op Coolblue.nl een knop om bugs en feedback te rapporteren. Gewoon doen!

Recent Nieuws

Verse vis.