×
Goede voornemens: de eindreviews
  • 06 apr 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Goede voornemens: de eindreviews

De afgelopen 3 maanden zijn Coolblue’ers Patrick, Marijn en Jerney aan de slag gegaan met hun goede voornemens. Met behulp van Coolblue-producten hebben ze geprobeerd om hun doel te bereiken. Of dit gelukt is, vertellen ze je zelf. En natuurlijk wat ze van alle producten vonden.

Marijn

Marijn heeft nog even te gaan voordat hij z’n goede voornemen gaat waarmaken. De Marmotte vindt op 2 juli plaats, maar zijn voorbereiding gaat tot nu toe volgens schema. Welke producten hem hierbij hebben geholpen, vertelt hij je in onderstaande video.

 

Jerney

In de vorige vlog-video heb je al gezien dat Jerney de finish van de halve marathon in Den Haag heeft gehaald. In onderstaande video vertelt ze wat ze hierna heeft gedaan en welke producten jij ook moet uitproberen wanneer je een halve marathon gaat lopen.

 

Patrick

In de afgelopen weken is het Patrick gelukt om 5 kilometer te lopen en heeft hij zelfs de gewichten tevoorschijn gehaald. Patrick heeft nog niet zijn streefgewicht bereikt, maar is wel goed op weg. En zoals hij zelf ook zegt: “Je moet er wel lol in blijven houden”. In onderstaande video vertelt hij met welke producten hij vooruitgang heeft geboekt in de afgelopen periode.

 

Welke producten de Coolblue’ers precies hebben getest voor hun goede voornemens? We zetten het nog even voor je op een rij.

Marijn

Wahoo KICKR
Wahoo KICKR Trainermat
Sinner Sportbril
Garmin Edge 820
Philips Pastamachine

Jerney

TomTom Runner 3 sporthorloge
Tunturi Gymball
Triggerpoint Foam Roller
Philips Avance blender
Bodi-Tek voetmassage-apparaat
Smart Rope

Patrick

Fitbit Charge 2
Fitbit Aria Weegschaal

Recent Nieuws

Verse vis.