×
Harman Kardon Omni Plus: in de hele woning je favoriete muziek
  • 13 okt 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Harman Kardon Omni Plus: in de hele woning je favoriete muziek

Wat is er na een lange dag op werk nou fijner dan op de bank neerploffen met wat muziek aan op de achtergrond? Precies, helemaal niks. En op zich werkt zo’n ouderwetse radio dan prima. Maar als je een echte muziekliefhebber bent, dan is een multiroom-systeem als de Harman Kardon Omni Plus een aanrader. Dit systeem heeft niet alleen hifi-audiokwaliteit, maar is ook makkelijk uit te breiden. Handig dus als je niet alleen in de woonkamer wil meeblèren met je favoriete nummer.

Muziek streamen via 1 app

‘Draadloos’ en ‘multiroom’ klinken al snel ingewikkeld, maar dat valt in dit geval hartstikke mee. De Harman Kardon Omni Plus speakers verbind je thuis gewoon met je wifi-netwerk of bluetooth. Als je vervolgens de Controller-app opent via je smartphone of tablet hoef je alleen nog maar het nummer aan te tikken dat je wil horen. Ook fijn: de speakers werken met veel verschillende streamingdiensten samen, zoals Spotify, Google Cast, Deezer en Tidal. Alleen voor Airplay is er geen ondersteuning. Naar de radio luisteren is ook gewoon een optie. Via internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders.

Jazz in de keuken en/of slaapkamer

Heb je ook wel eens dat je nét een lekker nummer hoort, maar tegelijkertijd naar de keuken moet rennen omdat anders je kip piri piri aanbrandt? Balen. Of niet, want de Harman Kardon Omni Plus speaker neem je draadloos met je mee en heeft een accuduur van 5 uur. Een andere – wel wat duurdere – optie is om je speakerset uit te breiden. Door de verschillende formaten is bijvoorbeeld de Harman Kardon Omni 10 plus heel geschikt voor een kleine kamer, terwijl je de Harman Kardon Omni 20 plus of Harman Kardon Omni 50 voor grotere ruimtes gebruikt.

Een fijn voordeel van het gebruiken van meerdere speakers is dat je ze ook makkelijk aan elkaar koppelt. En via het Follow me-systeem hoef je, als je van de woonkamer naar keuken loopt, maar één knop in te drukken om ook hier hetzelfde nummer te luisteren. Ben jij een jazz-fanaat en staat je geliefde bekend om z’n obsessie voor heavy metal? Dan is het zelfs mogelijk om op de speaker in de woonkamer andere muziek af te spelen dan in de slaapkamer. Scheelt je weer wat muziekfrustraties.

Wil je meer weten over dit multiroom-systeem? Ga dan naar onze adviespagina over Harman Kardon Omni Plus.

 

Recent Nieuws

Verse vis.