×
Hebben: alle droids uit Star Wars
  • 01 sep 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Hebben: alle droids uit Star Wars

Het duurt nog even, maar wij hebben nu al zin om weer naar een ‘galaxy far, far away’ te gaan. En nee, niet alleen omdat we uit volle borst mee willen neuriën met het themanummer. We kijken vooral uit naar alle droids in de film. Want niet alleen BB-8, maar ook R2-D2 verschijnt met iets meer energie in de film. En BB-9E: de iets minder vriendelijke tweelingbroer van BB-8.

Tijdens de lancering van de vorige Star Wars-film waren we maar met één ding bezig: onze Sphero BB-8 een perfecte 8 laten rijden. Voor de komende Star Wars-film neemt de droid-koorts verder toe. BB-8 zoeft gewoon lekker verder, maar er zijn ook 2 nieuwe droids waar je je smartphone voor uit je broekzak haalt.

Sphero R2-D2

BB-8 heeft misschien een hoge aaibaarheidsfactor, maar laten we eerlijk zijn: R2-D2 blijft favoriet. De Sphero R2-D2 knippert en bliept net zoveel als in de film en heeft ook nog eens wat fijne moves als je ‘m met je smartphone bestuurt. Voor jezelf is het misschien wat lastig om op dezelfde golflengte als Artoo te komen, maar hij praat wel tegen de Sphero BB-8 en BB9-E. Handig dus als je een droid-feestje geeft.

 

Sphero BB-9E

Over de BB-9E zeggen ze dat het niet de droid is die je zoekt, maar die wel op zoek is naar jou. Een beetje zoals IT dus, maar dan zonder rode neus. Mocht dat je ‘s nachts niet wakker houden, dan is dit een fijne droid om je woning mee te laten patrouilleren. Of om de film mee te kijken, want net als de andere droids is BB-9E prima gezelschap. Zo lang hij je niet verraadt aan de First Order dan.

Nog op zoek naar een huisdier dat niet je bank kapot krabt? Op de shop van Coolblue vind je de Sphero BB-8, Sphero RD-D2 en de Sphero BB-9E.

Recent Nieuws

Verse vis.