×
Hebben: Samsung Galaxy Note 8
  • 23 aug 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Hebben: Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk! Hij is gelanceerd: de Samsung Galaxy Note 8. Wij hebben de lancering met een pizza quattro stagioni en flink wat ‘woehooee’s’ zitten bekijken. Want de Note 8 is mooi, echt mooi. Waarom wij fan zijn van de smartphone? We leggen het je uit.

Een oneindig scherm

Toen we in maart als een van de eersten de Galaxy S8 te zien kregen, waren we behoorlijk onder de indruk van het vrijwel randloze scherm. Ook de Samsung Galaxy Note 8 heeft dit ‘infinity scherm’, alleen is hij ietsje groter. En vierkanter. Hoe het 6,3 inch Quad HD-scherm er precies uitziet, is lastig uit te leggen. Je moet het eigenlijk zien. En voelen. Want de zijkanten van het scherm zijn vloeiend afgerond en voelen (letterlijk) aan als een behoorlijke upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast is het beeld van de Note 8 haarscherp en heb je bijna geen zwarte randen meer. Handig dus als je het liefst in bed een serie op je smartphone kijkt.

Pre-order hier de Samsung Galaxy Note 8.

 

Dubbel zoveel camera

De Note 8 is de eerste Samsung-smartphone die het heeft: een dubbele 12 megapixel-camera. Met deze dubbele camera maak je scherpere foto’s die meer details bevatten. Vooral met weinig licht doe je hier je voordeel mee en dat is toch fijn als je tijdens een romantisch etentje wat foto’s wil maken. Bovendien heeft de camera ook een speciale portretmodus en optische beeldstabilisatie. Met deze beeldstabilisatie maak je niet alleen glasheldere foto’s als je stilstaat, maar krijg je ook een aanstormende struisvogel (met VR-bril op z’n hoofd) scherp op de foto.

 

Multitasken met de S Pen

Bij de Note 8 is aan alles gedacht om je (werk)leven zo makkelijk mogelijk te maken. De accucapaciteit is wat aan de lage kant, maar dan krijg je wel weer de vertrouwde Note S Pen bij de smartphone. Hiermee maak je aantekeningen op je beeldscherm, zelfs als het scherm uitstaat. Ook multitasken wordt steeds makkelijker gemaakt. Zo heeft de smartphone 6GB werkgeheugen en een Dual App-functie waarmee je 2 apps tegelijkertijd opent en in hetzelfde venster weergeeft. Voor wanneer je het schakelen tussen verschillende vensters echt heel vervelend vindt.

Enthousiast geworden over de Samsung Galaxy Note 8?  Je vindt ‘m nu op de shop van Coolblue. Meer informatie vind je op onze adviespagina van de Note 8.

Recent Nieuws

Verse vis.