×
Hier geef jij je vakantiegeld aan uit
  • 17 mei 2017
  • 5 minuten leestijd
De beste voor jou

Hier geef jij je vakantiegeld aan uit

Sparen? Welnee joh. Zodra je vakantiegeld binnen is, geef je het gelijk weer uit aan iets moois. Zoals zo’n televisie die je eigenlijk niet echt nodig hebt. Of een smartphone met nóg meer selfie-geheugen. Heb je geen idee waar je je vakantiegeld aan moet verbrassen? Wij geven je alvast wat tips. Ons vakantiegeld hebben we namelijk al uitgegeven voordat het binnen is.

Een televisie

Voor de echte filmfanaat betekent vakantiegeld maar één ding: een nieuwe televisie kopen. Want met een Samsung QLED televisie in huis hoef je echt nooit meer naar de bioscoop te gaan. Een QLED-televisie laat namelijk meer dan een miljard kleurtinten zien. Dit houdt gewoonweg in dat je nooit meer roept: “Ik zag het niet!”. Ook mooi: je krijgt nu een tablet én Pathe Thuis-tegoed cadeau. Zodat je altijd de allernieuwste films thuis bekijkt.


Een wasmachine

Oké, je had waarschijnlijk iets anders voor ogen toen je over je vakantiegeld droomde. Maar een goede wasmachine maakt je wasleven wel stukken fijner. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Samsung WW70J5525FW Eco Bubble? Deze wasmachine heeft het energielabel A+++-10%. Dit houdt kortgezegd in dat deze wasmachine de Toyota Hybrid onder het witgoed is. Zuinig dus. Ook fijn: het apparaat heeft een zelfreinigende wasmiddellade. Je staat dus niet elk weekend je wasmachine schoon te maken.


Een laptop

Na een aantal jaren intensief gebruik, is een nieuwe laptop kopen al snel een goed idee. Helemaal wanneer je huidige laptop trager is dan de scootmobiel van je oma. Maar doe het wel gelijk goed. Met de Apple MacBook Air weet je dat je de komende jaren zielsgelukkig bent. Deze laptop is niet alleen flinterdun en licht, hij gaat ook nog eens 12 uur lang op een volle accu mee. Handig dus wanneer je vaak onderweg werkt. Fijne bijkomstigheid is dat je op dit apparaat tot 3 keer sneller internet hebt dan op de meeste laptops. En dat is belangrijk.


Een koelkast

Tijdens de zomerperiode komt meestal het moment dat je koelkast het begeeft. Niet fijn voor je vakantiegeld. Of misschien ook wel wanneer je er een koelkast als de Bosch KGE39BL40 van koopt. In deze koelkast heb je genoeg ruimte voor een 5-persoonshuishouden. Of gewoon voor jezelf. Door de speciale vershoudzone blijft je eten ook nog eens 2 keer langer vers. En dat is best prettig met al die paprika’s die maar 3 dagen mee lijken te gaan.  Wil je toch liever een andere koelkast? Bosch heeft nu een cashback-actie van €75, –. Koop je toch weer een retourtje Parijs van.


Een smartphone

Kom je nog niet in aanmerking voor een nieuw telefoonabonnement, maar ziet je smartphone-display eruit alsof je ermee hebt staan tafeltennissen? Met de Motorola Moto G5 of G5 Plus heb je weer een gloednieuw apparaat in handen. Zonder dat je gelijk al je zuurverdiende vakantiecenten kwijt bent. Bovendien is het toestel van metaal, waardoor hij tegen een stootje kan. Altijd handig wanneer je niet bekend staat om je subtiliteit.


Ook geen zin om je vakantiegeld uit te geven aan een enkeltje Bali? Op de shop van
Coolblue vind je genoeg items om je geld aan te verbrassen.

 

Recent Nieuws

Verse vis.