×
Hier maak je je moeder blij mee
  • 09 mei 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Hier maak je je moeder blij mee

Natuurlijk, je maakt je moeder al blij met jouw sprankelende persoonlijkheid. Maar tijdens Moederdag wil je haar nog nét iets blijer maken. En dat is lastig, want hoe doe je dat? Een extreem duur cadeau geven, is misschien wat overdreven. En met een tekening kom je op een bepaalde leeftijd niet meer weg. Dus wat dan? Wij geven alvast wat suggesties waarmee je je moeder een belachelijk goede Moederdag bezorgt.

1. Een bord met eten

Liefde gaat door de maag. Dus ook bij je moeder. Een afgezaagd ontbijtje (op bed) is daarom een prima idee. Helemaal als deze bestaat uit vers gemaakte croissants, een gepocheerd ei en verse jus. Woont je moeder in Limburg en jij in Rotterdam? Dan is lunch ook prima. Of een diner.

2. Een opgelost probleem

Ouders en technologie gaan gewoon niet samen. En ze iets uitleggen over hun smartphone lijkt vaak een uitzichtloze missie. Maar ach, Moederdag is maar één dag in het jaar. Ga er dus voor zitten en leg haar álles uit. Je moeder zal je eeuwig dankbaar zijn. En jij hoeft voorlopig geen telefoontjes te verwachten over niet-werkende software.

3. Een schoon huis

Woon je op jezelf? Dan weet je wat voor rotklus het is om je woning schoon te houden. Maar je moeder houdt haar woning al heel veel jaren langer schoon. Verras je moeder deze dag dus eens met een gestofzuigd huis, maak de badkamer schoon of strijk al haar spijkerbroeken. Ze heeft het ook jarenlang voor jou gedaan.

4. Een cadeau voor háár

Nee, je moeder wordt niet blij van een strijkijzer. Ze wil namelijk een cadeau dat echt voor háár bedoeld is. Niet voor jou. Geef je sportieve moeder dus bijvoorbeeld een Apple iPod Shuffle cadeau. Of ga voor een koffer wanneer je een reislustige ouder hebt. En oké: als je moeder écht van koken houdt, is een Le Creuset-pan vast hartstikke welkom.   

Vind je croissantjes te veel gedoe en besteed je je vrije tijd liever niet achter de stofzuiger? Op onze shop vind je meer dan genoeg cadeau-ideeën voor je moeder.

 

Recent Nieuws

Verse vis.