×
Hier wil jouw kind mee buitenspelen
  • 19 apr 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Hier wil jouw kind mee buitenspelen

De betere lentedagen zijn begonnen en dat betekent maar één ding: je zet gerust je kind even buiten de deur. Niet voor jezelf natuurlijk, maar voor hem of haar. Want buitenspelen is toch veel leuker dan wéér achter die Nintendo zitten? Precies. Bovendien heeft je kleine weinig nodig voor een leuke middag buiten. Wij zetten een paar suggesties voor je op een rij.

Voor de stepperRazor Beast Rood

Wonen de vriendjes van je kind een paar minuten verderop? Met een step maak je de rit naar hen toe een stuk leuker. En gezonder, ook belangrijk. Door te steppen leert je kleine bovendien om z’n evenwicht en balans te bewaren, waardoor hij of zij sneller leert fietsen. Is je kind meer van het stunten? Dan neemt ‘ie de stuntstep mee naar het skatepark. Geen stress, het ergste wat kan gebeuren is dit.


Voor de springerEXIT Silhouette 244 cm

Je moet er de ruimte voor hebben, maar met een trampoline in de tuin weet je zeker dat je spruit de komende tijd niet om ijs zeurt. Er zijn trampolines die je ingraaft, waardoor je het hele jaar door blijft springen. Maar een trampoline met uitklapbare poten is natuurlijk ook een (makkelijkere) optie. Weet je kleine niet het verschil tussen omhoog springen en horizontaal? Dan is een veiligheidsnet geen overbodige luxe.


Voor de coureurEXIT Foxy

Pakt je kleine elke gelegenheid aan om even achter het stuur van de auto te zitten? Wie weet heb je dan een toekomstige Formule 1-coureur in de familie. Of niet. Met een skelter zit je kind zelfstandig achter het stuur, zonder het gevaar te lopen om op hoge snelheid tegen een boom te knallen. Kortom: je kind blij, jij blij.


Voor de zwemmerIntex Easy Set 305 x 76 cm

Wanneer je kind na de zwemles niet meer uit het zwembad wil komen, beleeft ‘ie vast veel plezier aan een (opblaas)zwembad in de tuin. En niet alleen tijdens zomerse dagen is zo’n opblaasbaar badje een hit. In de lente gebruik je ‘m gewoon om even pootje in te baden. Of om je drank in te koelen.


Voor de (toekomstige) miljonairPlastic flessen

Klaagt je nakomeling al maanden over te weinig zakgeld? Geef ‘m dan een paar lege frisdrankflessen mee en vertel dat de buren vast ook wat lege flessen kwijt willen. Je kind is weer een paar centen rijker en jij bent van je lege flessen af.

 

Recent Nieuws

Verse vis.