×
Kerst in oktober. Wat?!
  • 07 okt 2016
  • 2 minuten leestijd
Elke dag een beetje beter

Kerst in oktober. Wat?!

Kerst in oktober? Bij Coolblue kijken we er niet meer van op. De eerste week van oktober stond helemaal in het teken van dit winterse festijn. Compleet met kerstontbijt, kerstlunch en kerstborrel. En onze kantine stond vol met kerstbomen, kerstverlichting en kerstmuziek, mede mogelijk gemaakt door kerstradiozenders.nl (dit is een tip). Kan het nog kerstiger?

December is bij Coolblue de drukste maand van het jaar en voor een uitgebreide kerstviering is er op dat moment dan ook geen tijd.  Daarom vieren we het bij Coolblue gewoon wat eerder, omdat het toch wel heel gezellig is. En lekker.

Kerstdrukte in het magazijn

Bij Coolblue draait Kerst toch vooral om het blij maken van heel veel van onze klanten. In ons magazijn in Capelle zijn ze daar in ieder geval al klaar voor. Hier legden ze vorige week het werk 2 uur stil om zoveel mogelijk bestellingen te verzamelen en deze daarna in één keer er doorheen te knallen. Het was in het magazijn deze 2 uur net zo druk als het in december is, waardoor we op tijd de knelpunten ontdekken en het proces in december als een zonnetje werkt.
Niet alleen in het magazijn zijn Coolblue’ers goed voorbereid, ook op onze IT-afdeling zijn ze er helemaal klaar voor. Door de kerstdrukte op de website te simuleren, weten ze precies wat er nog beter kan, zodat we in december zoveel mogelijk klanten kunnen helpen.

 

Recent Nieuws

Verse vis.