×
Kijkje in ons grote magazijn
  • 23 mrt 2018
  • 3 minuten leestijd
Werken bij Coolblue

Kijkje in ons grote magazijn

Bij Coolblue werken we aan één doel: klanten blij maken. Dit doen we inmiddels met meer dan 3000 Coolblue’ers. Dat doen we op verschillende locaties, maar we hebben één groot magazijn. Deze noemen we ook wel ‘de schuur’. Onze schuur staat in Tilburg en biedt onderdak aan alle Coolblue-producten.

Groot, groter, grootst

Om alle producten een plekje te kunnen geven in ons magazijn, hebben we het afgelopen jaar flink uitgebreid. Er zijn 3 hallen aangebouwd waardoor het totaal nu op 8 hallen staat, die samen goed zijn voor 88.000 m2. Dat zijn ongeveer 20 voetbalvelden of 384 tennisbanen. Als je een rondje om onze schuur wilt lopen, leg je ongeveer 1,5 kilometer af.

Van tandenborstel tot wasmachine

Dat het grootste cruiseschip ter wereld, de Oasis of the Seas, 3 keer in ons magazijn past is geen grapje. Maar cruiseschepen verkopen we niet bij Coolblue. Wel veel andere producten: in totaal wel bijna 44.000 producten in verschillende maten: van tandenborstel tot braadpan tot wasmachine.

In de wolken

Wasmachines nemen in ons magazijn flink wat ruimte in. Onze Afdeling Witgoed heeft 3 hallen van in totaal 33.000 m2. Hier passen ongeveer 55.000 wasmachines in, die samen een krappe 4,4 miljoen kilo wegen. Als je alle machines op elkaar stapelt, dan kan je 2,5 keer van de aarde tot de wolken en weer terug.

Pakketjes

Dankzij de nieuwe pakketjesmachine in Tilburg vouwen we de doos voor jouw product op maat. Het record van de pakketjesmachine staat ondertussen op 1.664 pakketjes per uur. Met de hoogste piek hebben we soms wel 36.686 bestellingen op één dag. Een pakketje op maat scheelt dan een heleboel lucht, en dus ruimte in onze blauwe bussen. En minder ritten, dat is beter voor het milieu. Zo wordt Coolblue elke dag een beetje groener.  

Benieuwd hoe onze Schuur er van binnen uitziet of wil jij zelf aan de slag in ons grote magazijn? Bekijk dan snel onze logistieke vacatures.

Recent Nieuws

Verse vis.