×
Een kijkje in onze grote schuur in Tilburg
  • 14 apr 2017
  • 2 minuten leestijd
In het nieuws

Een kijkje in onze grote schuur in Tilburg

Het staat in Tilburg en het is 20 voetbalvelden groot: onze Grote Schuur. Pakketjesbaas Maarten geeft je een kijkje in ons magazijn. En vertelt je alles over de uitbreiding van hiervan. 

Best groot

Dat we een groot magazijn in Tilburg hebben wist je natuurlijk al. Dat we hier alles groter dan een laptop opslaan, wist je misschien ook al. Maar wist je ook dat we 16.000 meter aan wasmachines hier opslaan? Dat dit, als we ze opstapelen, 50 x de Eiffeltoren is? Dat het grootste cruiseschip ter wereld, de Oasis of the Seas (!), 3 keer in ons magazijn past? Een best groot magazijn dus.

Een serieuze voetbalvereniging

Op dit moment heeft het totale magazijn een vloeroppervlakte van 55.000 m2 . Met de aanbouw van de 3 nieuwe hallen wordt dit uiteindelijk 88.000 m2. Dat zijn ongeveer 18 tot 20 voetbalvelden. Een serieuze voetbalvereniging dus. Als de bouw klaar is, hebben we 81 laaddocks. Hierdoor kunnen we heel snel goederen in- en uitladen. Om ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waar te kunnen maken moeten we onze voorraad kunnen opslaan. En daar hebben we een grote schuur, uhm magazijn, voor nodig.

Een kijkje in onze grote schuur

Onze Pakketjesbaas Maarten geeft je een kijkje in onze grote schuur.

Recent Nieuws

Verse vis.