×
De leukste review van de maand
  • 18 jul 2017
  • 5 minuten leestijd
Mondhoekjes

De leukste review van de maand

Nadat je je product van Coolblue hebt ontvangen, mag je juichen, zingen óf een review schrijven. En dat laatste doen jullie gelukkig massaal (de eerste 2 hopelijk ook). Want zonder reviews weten andere klanten ook niet wat ze moeten verwachten van een product. Op onze productpagina’s vind je de reviews. Deze zijn soms kort en bondig, soms ook niet. Maar ze zijn altijd nuttig. Met soms ook nog waardevolle tips van studenten.

Zo ook de review van Saskia Brakenhof.  Review van de maand
Zij wil nooit meer terug naar een ander bakbeest. De LG GBP20PZCFS koelkast heeft haar studentenhart veroverd. Als ze, zoals ze zelf zegt, deze bad boy tegen zou komen op Tinder, dan zou ze het wel weten.

Review van de maand

Als student heb je soms wel belangrijkere dingen te doen dan koken. Je vergeet wel eens wat je nog in de koelkast hebt liggen, of je ontdooit iets dat je dan toch niet gebruikt bij het koken. Dat betekent niet dat je daarom eten hoeft weg te gooien. Ik ontdooide 2 weken terug wat vlees en groenten, en er zit nog geen schimmel op! Ook de kleur ziet er nog appetijtelijk uit. Ook de druiven en sinaasappels die er nu al bijna een maand in liggen zijn nog steeds niet beschimmeld of verschrompeld, en de zakjes voorgesneden groenten houden zich goed staande. Dit bakbeest heeft genoeg ruimte voor zeker 30 pizza’s, en is dus ook ideaal om brood en vlees in te vriezen.

Het warme weer van deze zomer is geen probleem voor deze keukentijger. Hij slaat nauwelijks vaker aan, zelfs in een studiootje heb je geen last van deze makker op 3 meter afstand. Als je ergens woont waar wel eens levende wezens langs komen, dan zijn die vaak nog luider dan deze stille reus. Daarnaast verbruikt hij aanzienlijk minder stroom dan de twee tafelmodelletjes die ik hiervoor boven elkaar gestapeld had staan. Daarnaast ziet hij er ook uit alsof hij zichzelf makkelijk laat schoonmaken. Als ik deze bad boy op Tinder tegen zou komen, zou ik hem direct naar rechts swipen.

Natuurlijk is het niet alleen maar rozegeur en maneschijn. Er zitten naast de groentela met bovenkant maar 3 plankjes in. De vier zijvakken in de deur zelf zorgen ervoor dat je nauwelijks flessen op de planken kwijt moet, dus is het zonde van alle ruimte. Zeg nou zelf, een broccoli heeft echt geen 40 cm ademruimte nodig. Ook kan ik aanraden niet te klein te zijn, gezien de koelkast best wel hoog komt. Het is best wel jammer als je maar 3 plankjes hebt en daarvan 1 niet kan gebruiken zonder keukentrapje.

Alles bij elkaar is het een investering in je toekomst. Dat zeiden ze ook over het leenstelsel, maar dit betaalt zichzelf ruimschoots terug. Je gaat nog meemaken dat je kinderen / katten / honden gaan studeren en deze koelkast gaan missen, zo stevig en betrouwbaar schat ik hem na een maand in. Je eten blijft langer houdbaar en dus hoef je minder snel nieuw eten te kopen, en in plaats van eten te bestellen heb je altijd nog wel een pizzaatje achter de hand. En, natuurlijk hoef je niets terug te betalen aan DUO.

Meer leuke reviews lezen? Wekelijks kiezen onze Productspecialisten de beste review van de week.

Marlou Propst
Geschreven door:

Marlou

Meer van Marlou

Vertel eens wat leuks

Ongezouten.

Recent Nieuws

Afgelikte boterhammen.