×
De beste lifehacks voor tijdens de zomer
  • 14 jun 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

De beste lifehacks voor tijdens de zomer

Nederlandse zomerdagen staan altijd garant voor flink wat barbecues, verbrande schouders en korte-rokken-hysterie. Hoe je het beste uit deze te korte periode haalt? Simpel, door onze lifehacks te volgen. Zomerse verkoeling gegarandeerd.

#1 Bevroren ventilatie

Heb je thuis zo’n oude ventilator staan waar geen kou vanaf lijkt te komen? Zet dan een bevroren waterfles voor het apparaat. Je woonkamer voelt binnen de kortste keren aan als de Noordpool in plaats van de Sahara. Of koop gewoon een betere ventilator. Ook altijd een optie.


#2 Doe-het-zelf-sproeier

Een tuinsproeier gericht op je voeten is best fijn als het broeikaseffect zich volledig op jouw achtertuin lijkt te focussen. En daar heb je geeneens een tuinsproeier voor nodig. Bevestig je tuinslang op een plastic fles, prik een paar gaatjes in de fles en jij zit de rest van de middag verkoeld in de tuin.


#3 Coolbox

Geen zin om geld uit te geven aan een koelbox? Hoeft op zich ook niet. Pak een Coolblue-doos, leg er een plastic tas in, vul ‘m met ijsblokjes en jij hebt voor niks een Coolbox. Nou ja, als je een Coolblue-doos thuis hebt liggen dan.


#4 Niet-lekkende waterijsjes

Een waterijsje is alles waar je naar verlangt tijdens een zomerse dag. Totdat je na de eerste hap ontdekt dat de helft van het ijs al naar beneden druipt. En op je broek ligt. Zo’n ijsdruiper houd je tegen met een muffinpapiertje. Steek het stokje door het papier en de druppels komen niet meer op jou en je broek terecht.


#5 Aloë vera-ijsklontjes

Natuurlijk ben je weer vergeten om je met zonnebrand in te smeren op het strand. En zie je er nu uit als een felgekleurde framboos. Met aloë vera-ijsklontjes geef je je huid wat verkoeling. Schenk water en aloë vera-gel in een ijsklontjesvorm, laat dit een nacht in de vriezer staan en jouw schouders voelen (na gebruik) niet meer aan als een oververhitte koekenpan.

Zoek je nog een ventilator, opblaaszwembad, partytent of barbecue voor deze zomer? Op de shop van Coolblue vind je producten voor elk soort hittegolf.  

Recent Nieuws

Verse vis.