×
Magimix Cook Expert: alles-in-een voor je keuken
  • 27 okt 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Magimix Cook Expert: alles-in-een voor je keuken

Gaan jouw kookambities een stuk verder dan het maken van een tosti ham-kaas op zondagochtend? Dan heb je misschien al een paar goede keukenapparaten in je huis staan. Maar kende je de Magimix Cook Expert al? Deze kokende keukenmachine hakt, kneed, raspt, stoomt, klopt, mengt, sauteert en suddert. Eh, ja. Dat zijn dus meer opties dan al je huidige keukenapparaten bij elkaar opgeteld hebben.

Je vraagt je bijna af: Hoe dan? Want de Magimix Cook Expert heeft zo belachelijk veel mogelijkheden dat je fornuis bijna overbodig lijkt. Bijna dan. De Cook Expert is zeker prijzig, maar daar krijg je wel heel veel gemak voor terug. Het apparaat heeft namelijk 12 automatische programma’s – voor warme en koude gerechten – waarmee je eenvoudig de juiste bereiding vindt voor je curry, soep, risotto, chocoladetaart of sorbetijs. Door deze programma’s te gebruiken hoef je zelf geen temperatuur en bereidingstijd te kiezen. Of tussendoor te roeren. En als je daarnaast nog het bijbehorende kookboek (met 300 recepten) gebruikt, wordt het bereiden van je maaltijd een eitje.

Ook als je zelf al een expert bent

Maar ook wanneer je zelf de expert van je recept bent, is de Cook Expert fijn om te gebruiken. Met het speciale ‘Expert’-programma stel je niet alleen de tijd en snelheid in, maar ook tot op de graad nauwkeurig de warmte. Fijn dus als je iets specifieks als sabayon of hollandaisesaus wil maken. Het enige wat je niet met het apparaat maakt, is een jus d’orange voor in het weekend. Maar ach, daar heb je de ouderwetse citruspers nog voor.

Tussendoor spoelen

Waar wij nog het meest door verrast werden, is het spoelprogramma van het apparaat. Want laten we eerlijk zijn: koken is leuk, (tussendoor) afwassen minder. De Cook Expert maak je ook tussen je bereiding door gemakkelijk schoon met de spoelfunctie. En met een druppel afwasmiddel erbij, hoeft je vaatwasser uiteindelijk amper werk te verrichten. Want dat is ook best fijn: alle accessoires zijn vaatwasserbestendig. Zit jij tenminste gewoon van je toetje te genieten. In plaats van een berg afwas weg te werken.

Ben je enthousiast geworden? Je vindt de Magimix Cook Expert op de site van Coolblue.

Recent Nieuws

Verse vis.