×
Miauw. Wat voor kattenmens ben jij?
  • 16 aug 2017
  • 3 minuten leestijd
Mondhoekjes

Miauw. Wat voor kattenmens ben jij?

Heb jij de Coolblue-app al gedownload? Dan heb je de Kattenkijker vast al ontdekt. Zo niet,dan wordt het de hoogste tijd. Houd je van gewoonte katten of ben je meer van de katten die flitsende bewegingen maken zoals een karatekat?

Wat veel van onze klanten met elkaar gemeen hebben? Katten. En dan vooral katten in Coolblue-dozen. We hebben in de loop van de jaren een heleboel katten voorbij zien komen. De één nog schattiger of juist nog enger dan de ander. Ja, we geven eerlijk toe dat sommige katten ons wel de stuipen op het lijf jagen. Maar misschien vind jij deze juist fantastisch. Dit is dé reden waarom we in de Coolblue-app de Kattenkijker hebben gebouwd.

Om een tipje van de sluier op te lichten en je alvast met een paar katten kennis te laten maken, hebben we hieronder een aantal toppers op een rijtje gezet. Welke zou jij een hartje geven, of juist wegswipen? Hoe het werkt? Het is heel simpel, denk aan de werking van Tinder en je bent er. Een kind kan de was doen.

Oké hier komen ze:

1. Minou

Met haar felblauwe ogen betovert Minou menig andere katers. Jou ook?Coolblue-app Kattenkijker Minou

2. Rheena

Een schattige kitten (die een beetje verschrikt kijkt) in een iets te klein blauw pakketje. Gaat jouw kattenhart hier niet sneller van kloppen?

Coolblue-app Kattenkijker Rheena

3. Moefi

Moefi houdt wel van een beetje avontuur. Jij ook?

Coolblue-app Kattenkijker Rheena

4. Miwi & vriend

Samen in een blauwe doos is leuker dan alleen, moet Miwi gedacht hebben. Denk jij er ook zo over?

Coolblue-app Kattenkijker Miwi

5. Phoenix

Phoenix is een beetje verlegen, maar als je haar écht leert kennen. Dan is ze echt een feestbeest. Herken jij je hierin?

Coolblue-app Kattenkijker Phoenix

Wil je echt weten wat voor kattenmens je bent? Download dan de app en doe de test. Er zitten 416 kattenfoto’s in onze app, dus je kunt met een gerust hart een aantal keer een keer of 5 je favoriete katten hartjes geven.

Recent Nieuws

Verse vis.