×
Nieuw bij Coolblue XXL: Kom langs en proef zelf
  • 19 mrt 2018
  • 1 minuten leestijd
In het nieuws

Nieuw bij Coolblue XXL: Kom langs en proef zelf

Met een oppervlakte van meer dan 2.600 m2 is Coolblue XXL in Den Haag onze allergrootste winkel. Een walhalla aan producten; meer dan 1.250 producten zijn direct uit te proberen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook 21 koffiezetapparaten voor je klaarstaan. Geen idee welk koffiezetapparaat bij je past? Neem een bakkie en wij helpen je kiezen.

Productspecialisten

Van een ouderwets bakkie filterkoffie, tot een volautomaat die je via je wifi aanzet, tot koffie uit een cup of koffie die je zelf moet malen; we hebben alles wat je nodig hebt om een goede bak koffie te zetten. Samen met één van onze productspecialisten neem je zelf de proef op de som, en weet je na een paar bakkies precies welke koffiemachine het beste bij je past.  

Advies

Onze Productspecialisten helpen je graag, maar je kan natuurlijk ook zelf al aan de slag. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van één van onze advieswanden. Deze geven aan waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe koffiemachine. De wanden geven onder andere aan wat het verschil is tussen een volautomaat en een filterappaat.

Kom langs in onze Coolblue XXL-winkel in Den Haag en proef het verschil.

Recent Nieuws

Verse vis.