×
Nieuw bij Coolblue XXL: Kom kijken
  • 19 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
In het nieuws

Nieuw bij Coolblue XXL: Kom kijken

Met een oppervlakte van meer dan 2.600 m2 is Coolblue XXL in Den Haag onze allergrootste winkel. Een walhalla aan producten; meer dan 1.250 producten zijn direct uit te proberen. Zo hebben we bijvoorbeeld meer dan 50 werkende televisies die je met elkaar kunt vergelijken. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Hoe wij je hiermee helpen? Dat leggen we je graag uit.

ké, je hebt een nieuwe tv nodig. Wat doe je dan? Juist, je gaat naar een Coolblue XXL in Den Haag. Hier hebben we allerlei verschillende tv’s voor je klaarstaan. Dus dat is het probleem niet. Maar ga je voor groot, groter, grootst, of kies je toch voor een bescheiden formaat maar dan wel met 4K-resolutie beeldkwaliteit? In onze Coolblue XXL-winkel loodsen we je stap voor stap door dit keuzeprocess.

Productspecialisten

In onze spiksplinternieuwe winkel in Den Haag lopen meer dan 65 productspecialisten rond die jou met liefde willen helpen bij het vinden van een prachtexemplaar. Zij leggen je onder andere het verschil uit tussen Full High Definition (FHD) en 4K en zorgen ervoor dat je uiteindelijk ook écht het juiste formaat in je huiskamer hebt staan.

Advies

Onze Productspecialisten helpen je graag, maar je kan natuurlijk ook zelf al aan de slag. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van één van onze advieswanden. Deze geven aan waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe televisie. Bijvoorbeeld welke inchmaat ideaal is voor in jouw woonkamer, wat HDR is en waarom je zou moeten kiezen voor een smart-tv.

Je kunt in de winkel zelfs even met een bakkie koffie op de bank ploffen om te kijken hoe ver je van jouw toekomstig televisie wilt zitten.

Coolblue XXL

Dus kom achter die beeldbuis vandaan en neem een kijkje in onze Coolblue XXL-winkel in Den Haag.

Recent Nieuws

Verse vis.