×
Nieuw bij Coolblue XXL: Kom luisteren
  • 19 mrt 2018
  • 2 minuten leestijd
In het nieuws

Nieuw bij Coolblue XXL: Kom luisteren

Met een oppervlakte van meer dan 2.600 m2 is Coolblue XXL in Den Haag onze allergrootste winkel. Een walhalla aan producten; meer dan 1.250 producten zijn direct uit te proberen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook meer dan 33 hoofdtelefoons voor je klaarstaan. En hoe kun nu het beste beoordelen of een hoofdtelefoon het juiste geluid produceert? Juist, door daadwerkelijk te luisteren.

Productspecialisten

In Coolblue XXL in Den Haag hebben we meer dan 33 hoofdtelefoons, van noise cancelling tot kids- en hi-fi-modellen. Luister op welke hoofdtelefoon jouw guilty pleasure-liedje het beste tot zijn recht komt. Weet je niet precies welke hoofdtelefoon het beste bij je past? Dan zijn er onze productspecialisten. Zij helpen je bij je keuze en leggen meteen uit wat noise canceling is.  

Audioruimtes

Bij de aanschaf van een speaker of soundbar luister je graag zelf hoe je favoriete nummer eruit knalt. Daarom hebben we twee aparte audioruimtes waar je 25 bluetooth speakers en wifi speakers van 4 verschillende merken en 12 soundbars kunt testen. Je kunt je eigen muziek aansluiten, want dat is natuurlijk de muziek waar je thuis een dansje op doet. En ja, je mag ook even losgaan in de audioruimte. Weet je meteen welk apparaat het beste bij je past.

Advies

Onze Productspecialisten helpen je graag, maar je kan natuurlijk ook zelf al aan de slag. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van één van onze advieswanden. Deze geven aan waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe hoofdtelefoon. Terwijl je luistert, leer je ook wat het verschil is tussen een hi-fi- of noise canceling-hoofdtelefoon.

Kom langs in Coolblue XXL in Den Haag en hoor het verschil.

Recent Nieuws

Verse vis.