×
Overal in je woning muziek: zelfs in de keuken
  • 09 dec 2016
  • 4 minuten leestijd
Winnen

Overal in je woning muziek: zelfs in de keuken

Dansend in de keuken je befaamde curry maken is altijd een goed idee. Alleen wel jammer dat je voor wat luisterplezier je smartphone in een theemok moet zetten. Anders versta je helemaal niks van dat nieuwe Pitbull-nummer. En alsnog komt het melodieuze Pitbull-geluid niet echt tot z’n recht in een mok. Met een audiostreamer als HEOS by Denon heb je een betere optie in huis. Tenminste, wanneer je écht van muziek houdt. Of van dansen.

Een ouderwetse radio in je woonkamer zetten is heel retro, maar daar blijft het ook wel bij. Voor kwalitatief goed geluid kijk je eerder naar een luxe audiostreamer en als je écht veel opties wil hebben, dan ga je voor een multiroom-systeem zoals HEOS by Denon. Wat er zo handig is aan dit systeem? We leggen het je uit.

Streamen in de cloud

Met HEOS by Denon hoef je nooit meer op zoek naar de FM-frequentie van je favoriete radiozender. Je verbindt dit systeem namelijk gewoon met je wifi-netwerk. Open vervolgens de bijbehorende HEOS-app en je streamt muziek draadloos van een mobiel apparaat naar de luidspreker. En dit beperkt zich niet alleen tot Spotify, maar ook afspeellijsten in (onder andere) Napster en Soundcloud speel je af via de speakers van HEOS by Denon. Alleen AirPlay wordt (nog) niet ondersteund door het systeem.

Uitbreiden tot de max

De speakers van HEOS zijn er in alle soorten en maten. De HEOS 1 is bijvoorbeeld het meest geschikt om in een kleine kamer neer te zetten (en in je badkamer), terwijl de HEOS 5 beter past bij grote ruimtes. Het fijne aan het systeem is dat je alle speakers makkelijk met elkaar verbindt, zodat je ook in de keuken hetzelfde nummer luistert als in de woonkamer. Of juist niet, want via de app heb je de mogelijkheid om op elke speaker andere muziek af te spelen. Handig dus wanneer jij graag naar klassieke pianoconcerten luistert en je partner naar Metallica.

Wil je meer weten over HEOS by Denon? Ga dan naar de adviespagina of kijk tussen alle speakers van HEOS by Denon.

WINNEN

Wil jij ook zo’n speaker van HEOS in je keuken hebben staan? Of gewoon in de woonkamer? Vertel ons dan in de reacties welk nummer jij als eerste afspeelt op een HEOS By Denon-speaker en schrijf je in voor de Praatjes Update. Maak je gelijk kans op één van de 3 HEOS 1 HS2 speakers die we weggeven.

Recent Nieuws

Verse vis.