×
Pakketpret: 6 x de leukste pakketvervoerders
  • 22 mei 2017
  • 3 minuten leestijd
Mondhoekjes

Pakketpret: 6 x de leukste pakketvervoerders

Dagelijks krijgen we een heleboel Pakketpret-inzendingen binnen. De een nog creatiever dan de ander. Zo krijgen we ook een hoop interessante manieren voor het vervoeren van pakketjes binnen. En dan ga je je toch afvragen of we ooit met Coolblue op de maan gaan landen.

1. Bootje varen

“Ik heb een boot…”, dat moeten de makers van deze Pakketpret gezongen hebben. Per boot een pakketje vervoeren gaat misschien wat langzaam. Helaas gaat ‘vandaag besteld, morgen in huis’ dan niet op. Maar het ziet er wel gezellig uit.

Pakketpret Pakketpret

2. Tuut, tuuuuuuhuuut

Onze Coolblue-bezorgers zijn stoere en sterke mannen die je graag over de vloer hebt. Al zouden we van deze 2 ook een glimlach op ons gezicht krijgen. Zeker als ze in deze auto’s een pakketje bezorgen.

Pakketpret

Pakketpret

3. Maanlanding

We weten niet of deze raket het gaat redden in de ruimte. Maar hoe tof zou het zijn als we een blauw-oranje-raket de lucht in zouden kunnen schieten? Goed werk, Jasper.

Pakketpret

4. Door de bocht

Door de straat scheuren in een Coolblue-doos. Wie wil dat nu niet? Bedankt voor je inzending Daniel. Je brengt ons op ideeën. Een zeepkistenrace met Coolblue-dozen lijkt ons namelijk een fantastisch idee.

Pakketpret

5. Vlieg met me mee

Bezorgen per vliegtuig doen we nog niet. Maar zeg nooit nooit. Mocht het er toch ooit van komen, dan hebben we al een paar mooie designs gespot.

Pakketpret

Pakketpret

6. Busje komt zo

Bus 5, de IJsjeslijn om precies te zijn, heeft al wat passagiers in de bus zitten. Maar er is nog wel een plekje vrij. Lekker, bij Coolblue zijn we ook gek op ijsjes. Zien we je zo, Marjon?  

Pakketpret

Zelf meedoen?
Heb je zelf een briljante creatie gemaakt? Doe dan mee. Het enige wat je nodig hebt is een Coolblue-doos.

Recent Nieuws

Verse vis.