×
Pakketpret Hoogtepunten 2015
  • 26 nov 2015
  • 10 minuten leestijd
Mondhoekjes

Pakketpret Hoogtepunten 2015

Het einde van het jaar is ‘bijna’ in zicht. Daarom hebben we de Pakketpret Hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rijtje gezet. Heb je meteen inspiratie voor je surprise. Want dikke kans dat je dit jaar je knutselkunsten weer tevoorschijn moet toveren. Al is het alleen maar om je kroost te helpen.

Te land, ter zee en in de lucht.

Wat blijkt? Jullie zijn dol op voertuigen. Boten, vliegtuigen, auto’s en vrachtauto’s alles kwam voorbij. Heb je dit jaar het lootje getrokken van je autogekke oom of vliegtuigspottende opa? Dan zijn deze inzendingen zeker het bekijken waard.

Rijden en vliegen
Rijden en vliegen

Bedreven cruisegangers in de familie of is je neef een avontuurlijke zeiler? De categorie boten is ook goed vertegenwoordigd.

Varen
Varen

Iedere dag een ander pakje.

Soms lijkt het wel iedere dag carnaval aan jullie Pakketpret-inzendingen te zien. Kan jouw Brabantse nichtje niet wachten tot de tijd van verkleden en bier drinken weer begint, dan vind je hier vast genoeg inspiratie.

Verkleden
Verkleden

Huis, tuin en keuken

Maar sommigen van jullie hielden het dichter bij huis en lieten zich inspireren door huishoudelijke apparaten.

Huis, tuin en keuken
Huis, tuin en keuken

Weinig werk veel impact.

Sommige projecten kosten nou eenmaal niet zoveel tijd, maar dat het maakt resultaat niet minder leuk. Ideaal voor degenen die op het allerlaatste moment nog bedenken dat ze een surprise moeten maken.

Grote stappen snel thuis
Grote stappen snel thuis

Tenslotte nog de inzendingen die geen of juist te veel uitleg nodig hebben.

Geen uitleg
Geen uitleg

Nog steeds geen uitleg
Nog steeds geen uitleg

Met dank aan: Cas, Bathuyag, Ermin, Joris, Kim, Renate, Jason, Joris, S. Rombouts, Tom, Gemma. Arjan, Erik, Sjouke, Jan, Johannes, Bob, Annet, Dejan, P.v. Diessen.

Recent Nieuws

Verse vis.