×
Printen vanuit je broekzak: HP Sprocket
  • 14 jul 2017
  • 4 minuten leestijd
De beste voor jou

Printen vanuit je broekzak: HP Sprocket

Wanneer word je nou écht enthousiast over een printer? Tsja, dat gebeurt niet vaak. Snappen we. Helemaal als je je printer alleen gebruikt voor het afdrukken van schoolopdrachten. Maar afgelopen week lag opeens de HP Sprocket op ons bureau. Een printer die letterlijk in je broekzak past en je gebruikt om smartphone-foto’s mee te printen. Inclusief emoji’s, teksten en filters. Wij zijn enthousiast (en lichtelijk verslaafd). En jij misschien straks ook.

Laten we eerlijk zijn: we printen steeds minder. Die enorme berg papier op je bureau voelt soms ook een beetje overbodig. Maar van zo’n piepkleine printer word je gelijk vrolijk. En je weet meteen weer waarom printen soms best handig is. Wij zetten de opvallendste eigenschappen van de HP Sprocket voor je op een rij.

 

Uitgeprint in de modder

Bij je vrienden thuis, in de trein of op een feestje: je print je foto’s letterlijk overal met zo’n broekzak-printer. Dus ook terwijl je met je voeten in de modder staat te headbangen. En je smartphone al uren geen werkend telefoonsignaal meer heeft. De HP Sprocket werkt namelijk met Bluetooth, dus je print gemakkelijk die ene selfie van jou met een andere (onbekende) festivalpersoonlijkheid. Zodat hij of zij je in ieder geval herinnert. Nou ja, dat hoop je dan.

 

#filtersforlife

Filters zijn belangrijk in het leven. Helemaal voor je foto’s op Instagram en Snapchat. Gelukkig heb je met de Sprocket-app genoeg opties om je foto te bewerken voordat je ‘m print. En emoji’s, teksten en flamingo’s toe te voegen. Want wie wil er nu niet een flamingo in z’n foto hebben staan? Een al bewerkte Instagram-foto gebruiken is ook een optie, want de Sprocket werkt samen met Instagram, Facebook en Google albums. Over een lege inktcartridge hoef je je trouwens niet druk te maken tijdens het printen. Die heeft de Sprocket namelijk niet. Scheelt je weer wisselen.

Blijft plakken

Ben jij iemand die het liefst stickers op elke vrije centimeter van de koelkast plakt? Dan heb je geluk, want een geprinte Sprocket-foto is als sticker op te plakken. Handig voor in een (ouderwets, we weten het) fotoalbum dus. Onthoud wel dat het een printer blijft. Met papier. Op een gegeven moment zijn de speciale HP ZINK-papieren dus op. En moet je je hernieuwde print-obsessie dus even op een lager tempo zetten. Even nadenken voordat je op ‘print’ drukt dus.

Enthousiast geworden over de HP Sprocket? Je vindt ‘m op de shop van Coolblue.

 

WINNEN

Oké, oké, omdat jij het bent. We geven 2x een HP Sprocket Z3Z92A Zwart weg, zodat je ook zelf een fijne print-obsessie kunt ontwikkelen. Vertel ons in het reactieveld hieronder welke foto van jou absoluut printwaardig is en wie weet heb jij de Sprocket binnenkort op je deurmat liggen.

UPDATE
Jullie reacties zijn ontvangen. Natuurlijk zijn we hier zorgvuldig mee omgegaan. Toch zijn we verplicht om te melden dat we ze in de voederbak van een geit gegooid hebben. De reactie die hij niet heeft opgegeten, is van de winnaars: Kim k en Sterre Kuipers . Gefeliciteerd!

Recent Nieuws

Verse vis.