×
Sint-ontwijkend gedrag: de 5 games die je nodig hebt
  • 02 dec 2016
  • 6 minuten leestijd
De beste voor jou

Sint-ontwijkend gedrag: de 5 games die je nodig hebt

Rijmstress, een kruidnotenoverdosis en die niet te openen surprise: jij slaat Sinterklaas het liefst een jaartje over. En weet je, dat mag. Met de juiste games in huis bevind jij je tijdens Sinterklaas op een andere planeet, terwijl er naast je met strooigoed wordt gegooid. Welke games je écht in huis moet hebben (of nog beter: die je aan de Sint wil vragen)? Wij zetten de 5 tofste games op een rij.

Titanfall 2 

Titanfall 1 heeft al bewezen dat grote robots cool zijn, maar Titanfall 2 doet er nog een schepje bovenop met meer raketten, lasers en ja: zelfs zwaarden. Ook ga je voor het eerst aan de slag met een single-player campagne. Je bent soldaat Jack die door ongelukkige omstandigheden de hele Frontier moet redden van totale vernietiging. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want je werkt samen met de door een AI bestuurde Titan, B.T.
Titanfall 2 voor de PC
Titanfall 2 voor de PS4
Titanfall 2  voor de Xbox One

Fifa 17 

Veel gamers houden al jaren de bal omhoog in de welbekende FIFA-serie en met deze nieuwe opvolger breng je vast weer vele uren samen met vrienden op de bank door. Nieuw in de game is de Story Mode. In de Story Mode maak je de droom van elke jonge voetballer waar: gescout worden, jezelf omhoog spelen, je aansluiten bij een topclub en uiteindelijk de bestbetaalde voetballer ooit worden.

Fifa 17 voor de PC
Fifa 17 voor de PS4
Fifa 17 voor de Xbox One

Pokémon Sun / Moon 

In Pokémon Sun en Pokémon Moon is het weer tijd om een continent af te reizen en de nieuwste monsters te vangen. Je reist deze keer af naar de zonnige Alola-eilanden om daar je zakken te vullen met pokémon. En daarnaast natuurlijk de plannen van Team Skull te dwarsbomen. Je vindt in de game niet alleen gloednieuwe pokémon, maar ook speciale versies (zogenaamde Alola-versies) van bestaande pokémon. Gymbadges verzamelen is verleden tijd, want in Sun & Moon is het aan jou om alle Trials te overwinnen.

Pokémon Sun 3DS
Pokémon Moon 3DS

Final Fantasy XV

Final Fantasy zou eigenlijk de laatste game van de studio worden. Ondertussen is dit alweer de 15e hoofdtitel uit de franchise. Final Fantasy combineert de oude, epische en verhaalgedreven Final Fantasy-ervaring met een fris en, opvallend genoeg, volledig real-time gevechtssysteem. Het is aan jou, Noctis en je 3 vrienden om het prachtige Lucis te redden van de ondergang. Met nieuwe spreuken, wapens, magie en natuurlijk ontzettend (grafisch) indrukwekkende Summons is dit een recept om je nieuwe PlayStation 4 Pro zich te laten bewijzen.

Final Fantasy XV PS4
Final Fantasy XV Xbox One

Watch Dogs 2 

Heb jij ook weleens het gevoel dat social media álles van je willen weten? Doe daar nog 3 scheppen bovenop en je hebt CtOS 2.0: het slimme besturingssysteem dat alles in San Francisco regelt. Daar ben je het (in de game) natuurlijk niet mee eens en je sluit je aan bij de beruchte hackersgroep DedSec. Als Marcus Holloway van DedSec hack, schiet en sluip je je een weg door San Francisco heen om het recht op privacy koste wat kost te waarborgen.

Watch Dogs 2 PS4
Watch Dogs 2 Xbox One

Recent Nieuws

Verse vis.