×
Studie-opdrachten printen zonder cartridges
  • 09 aug 2017
  • 3 minuten leestijd
De beste voor jou

Studie-opdrachten printen zonder cartridges

Printen, printen en nog meer printen. Tijdens je studie zit je vaker naast de printer dan aan tafel bij je ouders. Gelukkig print je meestal gewoon bij de opleiding zelf, maar soms is het best handig om ook thuis alvast iets af te drukken. Voor dit thuisprintwerk zijn wij fan van de Epson EcoTank. Waarom? Bij deze printer ontbreekt het meest vervelende onderdeel van het apparaat: de cartridges. En dat heeft best wel wat voordelen.

Printen zonder cartridges klinkt als koken zonder koekenpan. Onmogelijk dus. Maar bij de Epson EcoTank hebben ze dit voor elkaar gekregen door de cartridges te vervangen voor inktflessen. Dat klinkt misschien als het verruilen van het ene onhandige onderdeel voor het andere, maar dat is dus niet zo.


Van 100 naar 6.500

Bij de gemiddelde printer druk je zo’n 100 pagina’s af met een cartridge. Bij de Epson EcoTank zijn dit 4.000 pagina’s in zwart-wit en 6.500 in kleur. Kortom: ongeveer 65 keer zoveel pagina’s. Je hoeft dus veel minder vaak de inkt te vervangen en dat is niet alleen zuinig, het bespaart je uiteindelijk ook best wat euro’s. Helemaal omdat de inktflessen een vergelijkbare prijs hebben als een cartridge. En dat is toch fijn met zo’n stufi die al op is voordat je ‘m binnen hebt.


Liever lui

Minder vaak de inkt vervangen, betekent ook minder vaak uitzoeken hoe je aan nieuwe inkt komt. Iets wat waarschijnlijk je minst favoriete bezigheid is. Zelfs als je al die uit te printen opdrachten, presentaties, verslagen en scripties bij elkaar optelt, kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat je met een EcoTank de komende jaren geen inkt hoeft te kopen. Alleen heel veel papier, dat dan weer wel.


WINNEN

Heb jij de komende jaren ook ontelbaar veel studie-opdrachten te printen? Mooi, we geven namelijk een Epson EcoTank ET-2650 met 2 sets aan inktflessen weg. Dat is genoeg om 6 jaar lang mee te printen. Oké, en omdat jij het bent doen we er ook nog 15 dozen Double A-papier bij. Dan zit je zelfs met een aantal herkansingen nog goed. Vertel ons in de reacties met welke studie jij dit jaar gaat starten en hoeveel kantjes papier je verwacht vol te kladden. Dan maak je gelijk kans op deze prijs.

 

UPDATE

Jullie reacties zijn ontvangen. Natuurlijk zijn we hier zorgvuldig mee omgegaan. Toch zijn we verplicht om te melden dat we ze in de voederbak van een geit gegooid hebben.

De reacties die hij niet opgegeten heeft, is van de winnaars: Mayra van Wakeren. Gefeliciteerd!

Recent Nieuws

Verse vis.